image
RG
13. marts 2022 kl. 14:22
Lørdag d.12/3 var der vaskeægte lokalopgør på Støvrings kunststofbane. Her mødte Støvrings 1. hold Nibe boldklub. Det var en træningskamp, hvor æren var på spil, samtidig havde Støvring revanche til gode fra efterårets sidste kamp, mod Nibe i serie 2.

Støvring fik en katastrofal start, efter blot 30 sekunders spil, hvor en fejlaflevering gav en gratis friløber og dermed 0-1 til følge. Glædeligt for Nibe, fortsatte gaveboden i de bagerste rækker. Yderligere 1 store fejl, blev prompte udnyttet af Nibe og efter ca 25 minutters spil var Støvring bagud med 2. Efter et rigtigt flot gennembrud på venstrefløjen af Ulrik Kjærgaard, fik Simon Foldager Andersen bolden over stregen inde i feltet til 1-2. Yderligere en fejl blev udnyttet af Nibe til stillingen 1-3, omend der blev overset en tydelig offside. For at gøre ondt værre udnyttede Nibe flot en omstilling til 4-1 inden pausen.

I pausen blev der foretaget en del udskiftninger og Støvring “vaskede tavlen ren” og fokuserede på at komme godt igennem 2. halvleg. Det skulle vise sig, at 2. halvleg blev en noget anderledes affære, hvor Støvrings spil flød anderledes godt, end tilfældet var i første halvleg. Støvring tilspillede sig flere gode chancer, men skarpheden manglede foran målet. 3-4 store chancer, samt et brændt straffe blev ikke omsat til mål. Støvring virkede ovenpå konditionsmæssigt i den sidste del af opgøret, så det flotte fremmøde til træningerne, har haft en effekt på konditionen. Støvring fik pyntet på resultatet, hvor Mads Harbo flot fik sparket bolden i kassen efter ?????? min. spil til slutresultatet 2-4.

En rigtig fin træningskamp, hvor personlige fejl i begge ender af banen, blev udslagsgivende på resultattavlen. Der arbejdes fortsat hårdt på træningsbanen, inden den sidste test på lørdag kl.13 hjemme mod nedrykkerne fra serie 1 RKG.

Umiddelbart efter 1. holdets kamp, skulle 2. holdet i ilden. Modstanderen her var Terndrup IF. Støvring var klart bedst kampen igennem. Skarpheden var dog også en mangelvare i dette opgør. Pauseføringen på 1-0 var vel 2-3 mål i underkanten. Anton Høgh Dalsgaard lavede 1. halvlegs enlige scoring - et flot mål fra kanten af feltet.

1. halvleg var en ensidig affære, hvor Støvring producerede målchancer på stribe. Anton Høgh Dalsgaard gjorde det til 2-0 på et frispark, inden David Sandu Catalin, Michael Toft Nielsen og Johan Ertmand scorede de sidste 3 til slutresultatet 5-0. En fuldt fortjent sejr til Støvring serie 4 hold.