2-0 vendt til 2-4 på syv minutter

16. august 2016 kl. 23:44
Serie 3 førte 2-0 med 23 minutter igen af tirsdagens hjemmekamp mod Nibe Boldklub, der imidlertid fik det hele til at slå en kolbøtte med fire fuldtræffere fra det 67. til 74. minut. Samtidig indkasserede SIF to røde kort efter pausen. Læs mere her...

Frustrationerne var forståeligt nok til at få øje på hos SIF-spillerne, da slutfløjtet i hjemmekampen mod nyoprykkede Nibe Boldklub havde lydt tirsdag aften 16/8.
SIF-mandskabet - stadig noget ramt af ferietid og skader (og det gælder også førsteholdet i Jyllandsserien, red.) - gik til pausen foran 2-0, og den stilling holdt trods gule kort til Tommy Thrysøe og Anders Jacobsen i det 50. og 57. minut helt frem til det 67. minut.
Men så kom det kostbare udfald ellers også hos SIF-mandskabet.

I det 67. minut blev det 2-1 på et straffespark, da venstrebacken Matin Thinggaard fik kantet en modspiller i feltet. En scoring på straffespark kan man ikke indvende så meget imod, men gæsterne fik alt for let spil ved de tre scoringer, de satte ind i det 72., 73. og 74. minut - og så var stillingen pludselig 2-4.
Det blev først 2-2, da en Nibe-spiller - lidt fra anden række - slap fri tæt inde under mål og kunne passere Michael Nielsen i SIF-målet. Minuttet efter blev 2-3 på et indlæg fra Nibes venstre side - scoring ved fjerneste stolpe, og blot et minut senere også 2-4.

Og der kom ekstra malurt i bægeret, set med SIF-briller. Midtstopperen Kasper Mikkelsen indkasserede et direkte rødt kort efter en batalje med en Nibe-spiller midt på banen, og to minutter før tid fik midtbanespilleren Tommy Thrysøe så sit andet gule kort i kampen, hvilket udløste rødt kort og marchordre.
Så to SIF-spillere i karantæne til søndagens udekamp mod Skalborg SK, og både første- og andetholdet er særdeles hårdt ramt bemandingsmæssigt p.g.a ferie og skader.

I første halvleg bragede forwarden Mads Dahl ellers SIF foran 1-0 i det 27. minut efter forarbejde af Mads Worsøe, og tre minutter før pausen blev det også 2-0 på et selvmål.

Nibe Boldklub, der vandt en Serie 4-pulje i foråret takket være 13 sejre i 14 kampe og en samlet målscore på 71-6, fik dog spillemæssigt bedre fat efter pausen, og de spillede sig allerede inden de fire fuldtræffere på syv minutter frem til flere store muligheder.

SIF-startopstillingen: Michael Nielsen - Jeppe Sørensen, Kasper Mikkelsen, Anders Jacobsen og Martin Thinggaard - Tommy Thrysøe og Stefan Berg - Mathias Rasmussen, Mads Worsøe og Søren Bjerregaard - Mads Dahl. På bænken: Jimmi Thomsen, Jacob Nielsen og Victor Bartholomæussen. Alle 14 kom i aktion.