4-0 til JS og ny formation testet

image Lasse Pilgaard cementerede 4-0-sejren til JS 2-holdet med en hovedstødsscoring.
19. marts 2017 kl. 12:39
JS 2 skulle have mødt Aabybro IF fra Serie 1 lørdag 18/3, men det blev BI's andethold fra Serie 2, der blev modstanderen på kunstgræsbanen i Støvring. SIF fik prøvet en 4-1-4-1-formation af og hentede en pligtsejr på 4-0 efter 1-0 ved pausen - læs mere her...

Egentlig skulle SIF-førsteholdet fra Jyllandsserien 2 have været oppe imod Aabybro IF fra Serie 1 hjemme på kunstgræsbanen lørdag 18/3 i en testkamp, men gæsterne måtte - noget sent i forløbet - melde forfald. I stedet trådte Brønderslev IF's JS 1-reserver fra Serie 2 - med U 19-islæt - så til som hasteindkaldt modstander, og SIF-mandskabet hentede en pligtssejr på 4-0.

SIF kunne gå til pausen foran 1-0 på den lidt heldige scoring, Nicolaj Hvilsom satte ind på noget, der lignede et indlæg, men vinden fik fat i bolden, der sejlede i nettet. Og som helhed kunne SIF sagtens have været foran med tre eller fire mål efter de første 45 minutter.
Efter pausen var det indledningsvis ikke specielt sprudlende spil, SIF diskede op med, men det blev dog bedre sådan, som tiden gik, og SIF satte yderligere tre fuldtræffere ind. Først øgede Christoffer Olesen til 2-0, Mads Harbo stod for scoringen til 3-0, og Lasse Pilgaard satte scoringen til 4-0 ind på et hovedstød efter et hjørnespark.

- Vi prøvede denne gang en 4-1-4-1-opstilling af med Lasse Pilgaard og Mads Harbo - to af vores meget boldsikre spillere - placeret centralt i den forreste fire-mandskæde. Thomas Nielsen på højrekanten fik en fri rolle, når vi selv var på bolden, og Anders Nielsen tog sig af rollen som den defensive midtbanespiller placeret mellem de to kæder. Det gav os i hvertfald masser af godt spil i første halvleg, hvor vi måtte nøjes med et lidt heldigt mål hånd i hånd med, at vi brændte nogle store chancer. Vi kunne godt have ført med tre eller fire mål efter de første 45 minutter, siger Kim Nielsen, JS-cheftræner i SIF-lejren.

I målet var der comeback til Kasper Kæp. Kort efter pausen måtte tilbagevendte Henrik Bach (foto herunder), der var forreste mand i offensiven, desværre hjælpes fra banen, da en BI-spiller fik sat en tackling lidt for sent ind - vi krydser fingre for, at Henrik Bach slipper nådigt fra den skade så tæt på forårspremieren.

SIF-startopstillingen 4-1-4-1: Kasper Kæp - Mathias Kielgast, Nicolai Hvilsom, Lars Bo Hansen og Christoffer Olesen - Anders Nielsen - Thomas Nielsen, Mads Harbo, Lasse Pilgaard og Mads Worsøe - Henrik Bach.
Bænken denne gang: Morten Juul, Alexander Thorup og Haris Camic.

Mathias Kielgast var noget hæmmet af sygdom i kroppen, og han tjekkede derfor ud af opgøret allerede inden pausen. I anden halvleg blev der eksperimenteret lidt - bl.a var Nicolai Hvilsom i en periode angriber, og Anders Nielsen vikarierede i forsvaret. Det skete da Henrik Bach måtte forlade banen.

- Vi tabte 1-4 sidst, vi mødte et Serie 2-hold i en testkamp. Nu fik vi scoret fire mål og holdt modstanderne fra at score. 4-1-4-1-formationen blev prøvet af, og med den fik vi i hvert fald set, at vores offensive spillere satte deres præg på løjerne, men vi har fortsat nogle for lange udfald undervejs i kampene, slutter Kim Niesen.

JS 2-holdet har 14 dage til sæsonpremieren hjemme mod Tjørring IF. I den sidste testkamp - lørdag 25/3 kl. 11.45 - er Løgstør IF fra Serie 1 på menuen på kunstgræsbanen i Støvring. De to hold spillede 1-1 i en træningskamp tidligere i forløbet op til den forestående forårssæson.

Se flere fotos fra kampen på klubbens Facebook-side.