5-0 og Serie 5 en sejr fra oprykning

image Serie 5 slog Vokslev IF 5-0 og rykker op i Serie 4, hvis holdet vinder forårets sidste kamp.
12. juni 2017 kl. 00:23
Serie 5 slog Vokslev IF 5-0 i næstsidste spillerunde og kan som en af de bedste 24 toere rykke op i Serie 4 med en sejr i sidste spillerunde ude mod Vegger IF - læs mere her...

Forsvaret holdt stand og lukkede godt af samtidig med, at man i forreste geled satte fem fuldtræffere ind, og så hentede tredjeholdet hos herresenior, Serie 5, en stensikker 5-0-sejr i næstsidste spillerunde hjemme mod Vokslev IF søndag eftermiddag 11/6.
Og med den sejr holder SIF-mandskabet kursen mod at gøre Sønderup-Suldrup IK Frem (puljevindere, red.) følgeskab op i efterårets Serie 4, idet de 24 bedste toere også tager elevatoren op, mens de 48 dårligste toere i Serie 4-puljerne forbliver i Serie 4.

En sejr mere i sidste spillerunde ude mod bundholdet Vegger IF vil sende SIF-holdet op i Serie 4, så der i efteråret er tegning til, at man får et førstehold i Jyllandsserien, et andethold i Serie 3, et tredjehold i Serie 4 og eventuelt i et fjerdehold i Serie 5 eller Serie 6.

- Vi spillede en fornuftig kamp mod Vokslev IF, og spillerne brugte igen energien rigtigt ved at ikke at kommentere på dette og hint eller lade sig frusterere af småting undervejs. En sejr mere, og så skulle den være hjemme, siger Kim Lyngberg, taktisk strateg på sidelinjen for Serie 5-holdet i dette forår.

SIF-holdet gik til pausen foran 2-0 på scoringer af Mathias Rasmussen og Nikolaj Bøgh i henholdsvis det 16. og 38. minut.

SIF-startopstillingen mod Vokslev IF, 4-2-3-1 eller 4-3-3 efter temperament: Anders Jensen - Jeppe Sørensen, Tobias Carøe Eriksen, Mark Bloch og Jacob Astorp - Stefan Berg og Mathias Rasmussen - René Christensen, Christian Grønhøj og Victor Bartholomæussen - Nikolaj Bøgh.
Indhopperne denne gang: Frederik Lykke, No Lian Bawi Thung og Brian Bloch.

Fra anden halvlegs start kom Frederik Lykke og No Lian Bawi Thung ind - Jeppe Sørensen og Jacob Astorp kom ud.
Tre minutter efter pausen lukkede Mathias Rasmussen reelt kampen med en scoring til 3-0, da han på en dybdebold fra Nikolaj Bøgh lobbede bolden elegant i mål. Nikolaj Bøgh stod for de to sidste scoringer i henholdsvis det 59. og 85. minut.

Der blev skiftet ud/ind flere gange i SIF-lejren i de sidste 45 minutter. Kun Brian Bloch kom - efter eget vag - ikke i aktion, men det gik jo også endda...
Samlet en fin kollektiv indsats af SIF-holdet.