5-1 og to streger under andenpladsen

image Jubel i JS-lejren efter 5-1 hjemme over Aalborg Freja i tredjesidste spillerunde. SIF-kvinderne er nu sikre på en fornem andenplads i Jyllandsserien. Foto: Hanne Andersen
Af Jørn Eriksen og Hanne Andersen (foto)
22. oktober 2018 kl. 11:27
Tre mål af angriberen Lisa Christensen i JS-kvindernes 5-1-sejr hjemme over Aalborg Freja i går (søndag 21/10). God debut til unge Julie Frank, og så blev den flotte andenplads i Jyllandsserien definitivt sikret stadig med to spillerunder igen - læs mere her...

En helt igennem herlig dag på kontoret - næsten.

Det var situationen for førsteholdet hos damesenior i Jyllandsserien, da det gjaldt hjemmekampen mod Aalborg Freja i tredjesidste spillerunde i fodboldefteråret 2018.

5-1-sejr, flot spil og god kollektiv attitude, tre mål af angriberen Lisa Christensen, en fin debut til den unge angriber Julie Frank og to streger under en ganske imponerende andenplads i Jyllandsserien - eneste malurt i sejrsbægeret var, at midtbane/kantspilleren Kathrine Frey blev skadet og næppe kommer i aktion i efterårets to sidste spillerunder.

- Ærgerligt med Kathrine Frey. Vi krydser fingre for hende alle sammen. Samlet leverede JS-holdet virkelig en god præstation mod Aalborg Freja. Rigtig fint med en 5-1-sejr på en god dag i SIF-lejren. Vi er nu sikre på andenpladsen i puljen, da vi er seks point foran Holtet IF, som vi er bedst indbyrdes med, siger Jan "Krølle" Nielsen, SIF-cheftræner.

• SIF-startopstillingen, 3-5-2: Camilla Hvilsom - Lisa Mikkelsen, Katja Quist Kristensen og Nicole Netopil - Kathrine Frey, Julie Blicher, Pia Kjær, Katja Uhrenholt og Nicoline Jespersen - Monica Outzen og Lisa Christensen.
  • Indhopperne denne gang: Alberte Kollerup Jensen, Sigrid Poulsen og Julie Frank.

Lisa Christensen (i midten på foto herover, red.) scorede til 1-0 allerede i det 5. minut efter samspil med angrebskollegaen Monica Outzen, og inden pausen satte SIF yderligere to scoringer ind i en overtalsperiode i det sidste kvarter. Midtbanespilleren Katja Uhrenholt (t.v. på foto herover, red.) gjorde det til 2-0 på et straffespark i det 31. minut, og seks minutter senere øgede Lisa Christensen til 3-0 på en assist fra Monica Outzen.

3-0 ved pausen.

Allerede inden pausen var Alberte Kollerup og Sigrid Poulsen blevet skiftet ind, og kort ind i anden halvleg var der JS-debut til Serie 2-topscorer Julie Frank, der leverede en fint præstation, selvom hun - for hendes vedkommende - uvant ikke kom på måltavlen.

Det blev 4-0 i det 59. minut ved Lisa Christensen og 5-0 i det 71. minut ved Nicoline Jespersen (t.v. på foto herunder, red.). Gæsterne fik et trøstmål til 5-1 i det 75. minut, og to minutter senere var der gult kort til SIF-anfører Katja Quist Kristensen (t.h. på foto herunder, red.).

SIF skiftede flittigt ud/ind i anden halvleg, og det blev ved 5-1.

- Jeg er stolt af de her spillere. En virkelig god holdpræstation, og det var dejligt at se en ung spiller som Julie Frank arbejde virkelig godt for sagen. Hun kan gøre ondt på de fleste forsvar med sit hurtige antrit, slutter Jan "Krølle" Nielsen.

Tre-måls-skytten Lisa Christensen blev fortjent kampens SIF-spiller takket være fem stemmer i den efterfølgende fidusafstemning blandt spillere og ledere omkring holdet.

I de to sidste spillerunder mangler JS-kvinderne at møde Aalborg Chang på udebane og Tornby IF hjemme i Støvring.