6-1-sejr i pokalkamp - hattrick af Harbo

image Mads Harbo (nr. to fra venstre) lavede hattrick i pokalkampen ude mod Skals, hvor SIF var uden Lars Bo Hansen (t.v.) og Mike Hansen (t.h) for Mads Harbo. Arkivfoto
07. juni 2016 kl. 23:00
SIF Fodbolds førstehold hos herresenior, Jyllandsserien 1, er videre til syvende runde af pokalturneringen takket være en 6-1-sejr tirsdag 7/6 på udebane over Skals FF Fra Serie 1. Mads Harbo stod for et ægte hattrick ved at score SIF-mandskabets tre første mål i pokalkampen. Læs mere her...

Så prøvede JS1-mandskabet endelig at vinde en kamp igen, og det skete med manér i pokalkampen på udebane mod Skals FF fra Serie 1 tirsdag aften 7/6.
6-1 til SIF blev slutcifrene efter 1-1 ved pausen, og dermed tjekkede SIF-mandskabet ind til syvende runde, der spilles tirsdag i næste uge, tirsdag 14/6.

- Spillet var nogenlunde lige i de første 30 minutter, selvom vi havde bolden mest, men vi havde tilkæmpet os overtaget, da Skals alligevel kom foran 1-0 i det 36. minut på et kontraangreb. Det meste af spillet foregik på det tidspunkt på deres banehalvdel, og vi blev fanget, da vi var på vej frem ad banen, forklarer Allan Christensen, SIF-cheftræner.

Tre minutter senere stod det dog 1-1.
Nicolaj Hvilsom flækkede en bold videre til Mads Harbo, der bragte balance i regnskabet igen.
1-1 ved pausen.

- Boldbesiddelsen hed vel noget nær 75-25 i vores favør i anden halvleg, og det blev tydeligt, at Skals havde spillet en Serie 1-kamp søndag aften. I det 51. minut spillede Lasse Pilgaard så Mads Harbo fri til 2-1, og opskriften var den samme i det 66. minut. Lasse Pilgaard i oplæggerens rolle, og Mads Harbo som målscorer, fortsætter Allan Christensen.
Altså et hattrick af Mads Harbo, og kampen havde reelt fundet sin afgørelse.

I det 73. minut blev det 4-1 til SIF. Thomas Nielsen sendte et frispark ind til indskiftede Mike Long, der headede bolden i nettet.
Ni minutter før slutsignalet scorede Henrik Bach til 5-1 for SIF - spillet fri af Patryk Kristensen, og fire minutter før tid kom Henrik Bach på måltavlen igen med en fuldtræffer til 6-1. Det var Lasse Pilgaard, der afdriblede en lille håndfuld modspillere op gennem banen, og ved baglinjen spillede han med en hælaflevering Henrik Bach fri.

SIF var i pokalkampen uden den vante midtstopperduo, Lars Bo Hansen (arbejde) og Mike Hansen (skadet). Nye islæt i forhold til truppen i lørdags hjemme mod BI i JS 1 var Mike Long og Rasmus Carøe Eriksen. Ellers var der 12 gengangere, og Michael Nielsen var tilbage i målet. Patryk Kristensen og Nicolaj Hvilsom indledte som midterforsvar - alle 14 mand kom i aktion i Skals.