Åhr nej, den gamle kom på måltavlen...

image Bloch-Banden på banen - fra venstre Jeppe, farmand Brian og Mark Bloch Jensen. De var alle tre med på Serie 4-holdet søndag i 3-3-kampen ude mod Hornum IF, og Brian udlignede til 3-3 fire minutter før tid. Fotos: Kim Lyngberg
23. oktober 2017 kl. 12:00
Det er ikke hverdagskost, at en far og to sønner er at finde på samme seniorhold. Det skete søndag 22/10, da Serie 4 spillede 3-3 på udebane mod Hornum IF. Mark og lillebror Jeppe Bloch Jensen (U 16) var på holdkortet i lighed med farmand Brian, og sidstnævnte udlignede til 3-3 i kampens døende minutter - læs mere her

Hvis brødrene Mark og Jeppe Bloch Jensen går rundt med høreværn eller ørevarmere i disse dage, så har det med stor sandsynlighed denne forklaring.

Søndag 22/10 tredjeholdet hos herresenior, Serie 4, stærkt plaget af afbud. Mark Bloch Jensen er vant til at være med på SIF-holdet i Serie 4, men denne gang betød mandskabssituationen, at både lillebror Jeppe, der normalt spiller på klubbens U 16 Mesterrække 2-hold, og farmand Brian, der ellers er assistenttræner for Serie 4-holdet, også indgik i truppen til kampen mellem de to nedrykkere fra Serie 4-puljen.

Og det gik ikke værre eller bedre end, at farmand Brian satte udligningen til 3-3 ind i kampens slutfase. Undervejs havde Hornum IF været foran 3-1, men SIF-holdet fik skabt balance i regnskabet takket være Bloch-seniors fuldtræffer få minutter før slutsignalet.

Og vi kender Brian Bloch godt nok til, at den scoring vil blive bedre og bedre, jo flere gange historien fortælles. Vi er sikre på, at både Mark og Jeppe har fået fortalt historien et utal af gange siden kampen i Hornum..

Derfor, bær over med brødrene Bloch, hvis de går rundt med høreværn eller ørevarmere i disse dage...

Og så en dribling tilbage til kampen: SIF-mandskabet kom foran i det 6. minut på en scoring signeret Frederik Lykke (assist Simon Kibsgaard), men i første halvlegs sidste minut udlignede Hornum IF til 1-1.

Hjemmeholdet kom også foran både 2-1 og 3-1 i henholdsvis det 63. og 65. minut, men otte minutter før tid reducerede Stefan Berg til 3-2. Fire minutter før slutsignalet slog Brian Bloch så til med udligningen til 3-3.

SIF-truppen ude mod Hornum IF, spillerne nævnt i vilkårlig rækkefølge: Anders Jensen, Brian Bloch Jensen, Christian Grønhøj, David Guldborg, Frederik Lykke, Jeppe Bloch Jensen, Mark Bloch Jensen, Nikolaj Bøgh, Patriick Marquartsen, Simon Kibsgaard, Stefan Berg, Søren Sølvkjær og Victor Bartholomæussen.