Ærgerligt pointtab for Serie 1-kvinderne

image Jan "Krølle" Nielsen og kompagni havde grund til at ærgre sig efter slutfløjtet. 2-1 blev til 2-2 i overtiden hjemme mod Gundersted IF.
29. august 2017 kl. 23:03
Ét minut inde i dommerens tillægstid måtte Serie 1-kvinderne fra SIF Fodbold se 2-1 og efterårets sejr nummer to blive forvandlet til 2-2 i hjemmekampen mod JS-nedrykkerne fra Gundersted IF. Læs mere her...

Alt tydede på, at SIF Fodbolds nyoprykkere i kvindernes Serie 1 ville tage den anden sejr i træk, da JS-nedrykkerne fra Gundersted IF gæstede Støvring Stadion tirsdag aften 29/8, men ét minut inde i dommerens tillægstid blev tre rare point forbandlet til blot ét for SIF-holdet, der havde besejret Hornum IF 5-0 i premieren.

- Vi spillede generelt ikke en god kamp, men vi havde chancer til at score til 3-1 efter pausen. I stedet fik Gundersted IF udlignet i overtiden, da vi ikke tacklet på midtbanen og ikke stemt ordentligt op fra forsvaret. Det kunne næsten ikke være mere ærgerligt så tæt på slutsignalet, siger SIF-træner Jan "Krølle" Nielsen.

Han kunne ellers glæde sig over, at hans tropper gik til pausen foran 2-1 på scoringer af Dea Poulsen og Nicole Kornum Netopil. SIF var generelt bedst i de første 45 minutter, men der skulle alligevel gå en lille halv time, før dea Poulsen bankede bolden i nettet til 1-0 på en assist fra Nicole Kornum Netopil. Gundersted IF fik udlignet til 1-1 i det 39. minut på et langskud, der sejlede ind under overliggeren, men to minutter senere bragte Nicole Kornum Netopil så SIF på sejrskurs igen på en assist fra Dea Poulsen.

2-1 ved pausen.

SIF-startopstillingen, 3-5-2: Camilla Hvilsom - Ane Olesen, Lisa Mikkelsen og Alberte Kollerup Jensen - Kathrine Frey, Christina Norup, Julie Blicher, Dea Poulsen og Katja Uhrenholt - Nicole Kornum Netopil og Lisa Christensen.
Bænken denne gang: Michelle Valeur Jensen, Nikoline Bach Andersen og Ida Nielsen. Alle 14 kom i aktion.

- Vi lossede for meget og spillede for lidt i dette opgør. Vi fik slet ikke det flow i pasningsspillet, som vi havde i premieren, og så var vi heller ikke skarpe nok i hverken forsvar eller angreb. Det skal forbedres, når Aalborg Freja kommer på besøg i Støvring på søndag, pointerer Jan " Krølle" Nielsen.

Aalborg Freja er ligesom Gundersted IF nedrykker fra forårets Jyllandsserie.

Hos SIF blev midtbanespilleren Christina Norup fortjent kåret til kampens spiller. Hun fik seks stemmer i den efterfølgende fidusafstemning blandt spillere og ledere.