Andetholdet klar til Serie 3 igen

image Serie 4-mandskabet efter 3-1-sejren over Aaborg KFUM. Med sejren blev oprykningen til Serie 3 sikret i holdets næstsidste spillerunde i dette forår.
10. juni 2017 kl. 20:54
Andetholdet i Serie 4 slog til på den anden matchbold og slog Aalborg KFUM 3-1 på udebane lørdag 10/6, og med den sejr vender SIF-mandskabet tilbage til Serie 3 efter sommerferien. Undervejs vendte Tuncay Demirels tropper 1-0 til KFUM til den forløsende SIF-sejr på 3-1 - læs mere her, masser af fotos fra champagne-kampen...

Det glippede i sidste weekend på den første matchbold i SIF-holdets tredjesidste kamp i dette fodboldforår, da Nørholm IF vandt 3-2 i Støvring, men Serie 4-mandskabet slog - trods fravær af over en håndfuld af de vante stamspillere - til på den anden matchbold, da det gjaldt Aalborg KFUM på udebane lørdag eftermiddag 10/6.

Aalborg KFUM kom godt nok foran 1-0 to minutter efter pausen, og man frygtede lidt, hvordan SIF-holdet ville reagere, men arbejdshandskerne blev fundet frem, og SIF-holdet spillede sig fornuftigt tilbage i kampen. Med tre scoringer fik SIF-holdet på god moral og fint sammenhold vendt kampen til egen fordel, og så kunne champagnepropperne knalde, og SIF-træner Tuncay Demirel få en fortjent lufttur op mod de højere luftlag.

Senere på eftermiddagen viste det sig, at Nørholm IF havde besejret Aalborg Freja 4-3 på udebane, men SIF-fjernede enhver tvivl om førstepladsen med sejren over KFUM - SIF kan ikke indhentes nu og vender tilbage til Serie 3, som holdet måtte forlade i efteråret 2016.

SIF måtte undvære over en håndfuld af de vante spillere. Tre U 19-spillere, comeback til målmand Mikkel Blad Krogh og Stefan Pilgaard (første kamp efter langtidsskade, red.) samt Jesper Gustavsen op fra tredjeholdet, betød, at 14 kompetente spillere var klar til kamp.

SIF-startopstillingen mod KFUM, 4-2-3-1 eller 4-3-3 efter temperament: Mikkel Blad Krogh - Andreas Tarp, Søren Bjerregaard, Kasper Runge Mikkelsen og Andreas Lahn Jakobsen - Tommy Thrysøe og Jimmi Thomsen - Mike Long, Marcus Skovhus Pedersen og Stefan Pilgaard - Kasper Bøgh.
Indhopperne denne gang: Jesper Gustavsen, Mads Frost og Niclas Plougmann.

0-0 ved pausen efter 45 minutter, hvor SIF indledte bedst med et par store muligheder til U 19-spilleren Marcus Skovhus Pedersen og Stefan Pilgaard, men inden pausen måtte en iøvrigt stærkt spillende keeper i skikkelse af Mikkel Blad Krogh vise sin klasse med et par gode redninger.
Inden pausen erstattede Mads Frost og Jesper Gustavsen så Mike Long og en skadet Andreas Lahn Jakobsen, og fra anden halvlegs start kom Niclas Plougmann på banen i stedet for Stefan Pilgaard.

SIF fik den værst tænkelige start på anden halvleg, da KFUM to minutter efter pausen scorede til 1-0 efter et indlæg fra højre side og afslutning ved nærmeste stolpe.

I det 55. minut udlignede Jimmi Thomsen så på en assist fra Mads Frost, og 10 minutter senere indkasserede KFUM et gult kort. I den overtalsperiode kom SIF foran 2-1, da Niclas Plougmann uselvisk spillede Mads Frost fri i feltet, og sidstnævnte drejede bolden ind ved fjerneste stolpe.
Scoringen til 3-2 for SIF kom i det 78. minut, da Mike Long, der havde erstattet Kasper Bøgh, kørte et kontraangreb igennem og spillede Mads Frost fri, så han kunne sende bolden fladt i mål fra distancen. Med otte minutter igen kom Kasper Bøgh ind igen, da Marcus Skovhus Pedersen havde det skidt efter at have fået en knaldhård bolden i maven ude på den ene kant.

SIF-mandskabet holdt stand i de sidste minutter, og så kunne festlighederne begynde. Også herligt at se så mange førsteholdsspillere fra JS2-mandskabet på lægterne i lighed med en stor skare af Tordenskjolds Soldater fra SIF-lejren, så samlet var der pæn opbakning til SIF-holdet på fremmed græs.

Se flere fotos fra kampen og jubelscenerne efter slutfløjtet på klubbens Facebook-side, god fornøjelse.