image En situation fra 2-3-kampen hjemme mod Dronningborg Boldklub.
09. juni 2017 kl. 11:13
Thomas Nielsen fra JS2-mandskabet samler her op på hjemmekampen mod Dronningborg Boldklub på Støvring Stadion torsdag 8/6 - læs mere her...

Det var en kollektiv offday, som bar præg af sommerkamp-stemning, hvor vi aldrig fandt niveau.
1-0 til dem efter fire minutter på en omstilling efter et boldtab på midten.

1-1 midt i første halvleg. Mathias Kielgast kom imellem en for kort tilbagelægning og blev derefter nedlagt. Straffespark og gult kort (meget mærkelig farve på kortet, når nu dommeren dømte for forseelsen). Mads Harbo sendte bolden sikkert i nettet.

1-2 til dem på et direkte frispark på kanten af feltet i undertalsperioden.

1-3 efter cirka 10 minutter af anden halvleg. Indlæg fra Mads Harbo til Lasse Pilgaard, som scorede med brystet med 15 minutter igen.

Pres på til sidst, men et fortjent nederlag efter en sløj præstation. Gode indsatser af Mathias Kielgast og Nicklas Aagaard.

SIF-startopstillingen, 4-4-1-1 eller 4-4-2: Michael Nielsen – Christoffer Olesen, Zacharias Krunderup, Lars Bo Hansen og Alexander Thorup – Thomas Nielsen, Lasse Pilgaard, Morten Juul og Henrik Bach – Mads Harbo – Mathias Kielgast.

Indhopperne denne gang: Mads Borup Steen, Carsten Frederiksen og Nicklas Aagaard.