- Bedste præstation hidtil af JS 2

image Joakim Nielsen, der her skærmer bolden af, udlignede til 1-1 hjemme mod Skive IK i Jyllandsserien 2.
Af Jørn Eriksen
13. april 2017 kl. 18:10
SIF-cheftræner Kim Nielsen var forståelig nok en tilfreds mand efter en sejr på 2-1 over hidtil ubesejrede Skive IK skærtorsdag i Jyllandsserien 2. Mandag 2. påskedag gælder det puljens førerhold, Herning Fremad, på udebane - læs mere her...

- Det var så ubestridt vores bedste præstation hidtil i dette fodboldforår, og nu ser vi frem til at skulle op imod Herning Fremad mandag 2. påskedag, sagde Kim Nielsen, cheftræner i SIF Fodbold, i kølvandet på 2-1-sejren hjemme over Skive IK skærtorsdag.

Og det er puljens absolutte tophold, der er på påskemenuen i Herning på mandag. Herning Fremad tog skærtorsdag den tredje sejr af tre mulige, da Mejrup GU blev besejret 2-1, og dermed er midtjyderne eneste hold med maksimumpoint.

Skive IK's divisionsreserver kom også til Støvring med maksimumpoint for to kampe, men her stoppede pointfesten altså for Skive-mandskabet.
Gæsterne kom ellers foran i det 18. minut på et straffespark, men 10 minutter senere udlignede Joakim Nielsen til 1-1 på en assist signeret Thomas Nielsen.

- Vi følte selv, vi burde have haft to straffespark inden pausen, og vi misbrugte også et par oplagte muligheder, men heldigvis fightede vi videre og fik løn efter fortjeneste, fastslår Kim Nielsen.

Seks minutter efter pausen af kampen på bane 1 - opvisningsbanen - kom SIF foran 2-1. Thomas Nielsen stod igen for den mågivende pasning, da han sendte indskiftede Mathias Kielgast afsted i dybden. Energiske Kielgast måtte i første omgang se Skive-keeperen få hænderne på, men bolden fortsatte bag om keeperen, der var et godt stykke ude i feltet, og Mathias Kielgast løb bolden op for slutteligt at score i et tomt mål.
SIF havde foretaget en drastisk ænding siden 5-3-sejren ude over Mejrup GU. Midtbane-elegantieren Lasse Pilgaard var denne gang midtstopper sammen med Lars Bo Hansen.

SIF-startopstillingen, 4-4-2: Kasper Kæp - Nicolaj Hvilsom, Lasse Pilgaard, Lars Bo Hansen og Christoffer Olesen - Thomas Nielsen, Anders Nielsen, Morten Juul og Henrik Bach - Mads Harbo og Joakim Nielsen.
Indhopperne denne gang: Mathias Kielgast, Alexander Thorup og Nicklas Aagaard. I forhold til sidst var Anders Liebak ikke med.

Og SIF havde flere muligheder for at lukke kampen - bl.a et godt hovedstød signeret Lars Bo Hansen. I slutfasen kom hjemmeholdet til at stå noget lavt på banen, men 2-1 blev holdt hjem.

Mejrup GU - Herning Fremad 1-2

Hos SIF var det en helstøbt holdindsats, der sikrede sejren med gode præstationer hos folkene i midtbane-motorrummet, Morten Juul og Anders Nielsen, samt et løbearbejde på kanten af Henrik Bach, der ville få mange til at besvime.

I foråret 2017 sikrer Top 5 i JS 2 sig en plads i efterårets Jyllandsserie, mens nr. 6, 7 og 8 må en tur ned i Serie 1.