Boldovertag gav ikke gevinst for Serie 3

image Serie 3 er - med 1-2-nederlaget til St. Restrup IF - under pres i bestræbelserne på at redde eksistensen til forårets Serie 3. Arkivfoto
18. september 2016 kl. 12:48
Andetholdet i Serie 3 var klart mest på bolden i lørdagens hjemmekamp mod St. Restrup IF, men det blev til et 1-2-nederlag, og gæsterne kom samtidig fem point foran SIF-mandskabet i tabellen. Læs mere her...

Det er - sagt på jysk - træls at kunne se tilbage på et opgør, hvor fordelingen i boldbesiddelse var noget nær 75-25 i SIF-favør og så samtidig at tabe kampen 1-2.
Det er imidlertid situationen for andetholdet i Serie 3, der tog imod St. Restrup IF lørdag 17/9 med kickoff kl. 15.00, og med den sejr kom gæsterne fem point foran et betrængt SIF-mandskab, der skal forsøge at redde eksistensen i Serie 3 i den resterende del af dette fodboldefterår.
En SIF-sejr lørdag ville modsat have sendt SIF over nedrykningsstregen.

- Vi havde klart overtag i boldbesiddelse, men vi var generelt for stationære og stillstående i vores spil, og vi fik samlet set ikke skabt nok åbne målchancer mod en modstander, der ikke var frygtindgydende, siger Jan "Krølle" Nielsen, Serie 3-træner i SIF-lejren.

SIF fik ellers en drømmestart med en scoring til 1-0 allerede i det tredje minut. Mads Worsøe spillede Mathias Rasmussen fri til den scoring, men syv minutter senere blev et boldtab med et SIF-hold i fremdrift kostbart, og St. Restrup IF kom på 1-1.

- Den slags sker, og vi havde sporadiske chancer for at komme på 2-1 inden pausen, men det blev ved 1-1 i de første 45 minutter, forklarer Jan "Krølle" Nielsen.
Mads Dahl så gult i det 31. minut.

SIF-startopstillingen, 4-4-2: Mikkel Blad Krogh - Søren Bjerregaard, Rasmus Carøe Eriksen, Anders Jacobsen og Alexander Thorup - Jimmi Thomsen, Jesper Gustavsen, Mads Worsøe og Mathias Rasmussen - Niclas Plougmann og Mads Dahl.
Bænken denne gang: Martin Thinggaard, Tobias Carøe Eriksen og Stefan Berg. Jesper Gustavsen kom ikke i aktion for JS og gled ind i startopstillingen for Serie 3 - Jacob Nielsen trak nitten og kom ikke med denne gang.
Alle 14 kom i aktion mod St. Restrup IF.

Efter pausen var billedet lidt det samme, men med cirka et kvarter igen fik Niclas Plougmann en stor mulighed for at score til 2-1. Der var gult kort til St. Restrups Christian Christensen i det 60. minut, men i det 73. minut blev det 1-2, da et skud blev rettet af. Bolden ramte indskiftede Stefan Bergs ben og gik i en bue over Mikkel Blad Krogh i SIF-målet.
I det 90. minut indkasserede gæsternes Christian Christensen - tidligere SIF-spiller - sit andet gule kort og dermed marchordre i form af et rødt kort.