De brændte chancers kamp for Serie 4

image Serie 4 brændte tre gigantiske muligheder i søndagens hjemmekamp mod Løgstør IF, der i den sidste ende vandt opgøret 3-1.
01. oktober 2017 kl. 22:30
Tredjeholdet hos herresenior, Serie 4, kom bagud 1-2 før pausen hjemme mod Løgstør IF søndag 1/10 men havde så rigelig med chancer til at komme foran og sikre sig sejren i et opgør, der sluttede 1-3. Med fem kampe igen er SIF-holdet nu otte point efter Farsø/Ullits IK på den sjetteplads, der kan blive en redningsplanke - læs mere her...

Serie 4-mandskabet mistede terræn i anstrengelserne på at sikre eksistensen i rækken, da det søndag 1/10 blev til et 1-3-nederlag hjemme mod Løgstør IF på en dag, hvor Farsø/Ullits IK - på den vigtige sjetteplads - samtidig slog bundholdet Hornum IF 5-0 på udebane.
Det betyder alt sammen, at SIF-mandskabet nu - med fem spillerunder igen - har otte point op til Farsø/Ullits IK på den sjetteplads, der kan sikre livet i Serie 4, idet de 12 bedste 6'ere får fornyet adgangstegnene, mens de 24 dårligste rykker ned i Serie 5 i lighed med 7'erne og 8'erne.

Og det var et ærgerligt nederlag mod en ganske fint spillende modstander med en ungdommelig besætning i lighed med hjemmeholdet, der indledte stærkt ved at komme frem til to gode muligheder, inden Mathias Rasmussen gjorde det til 1-0 på et langskud på en assist fra Frederik Lykke i det 13. minut.
I det 20. og 25. minut svarede gæsterne dog igen. Først på en omstilling ført op i deres venstre side med en tværbold ind foran mål og dernæst på et hovedstød fra tæt hold.

Lige inden pausen kom den første af tre kæmpemuligheder, der kunne have sikret det betrængte SIF-hold sejren og tre tungtvejende point. Mathias Rasmussen sendte en god bold ind foran mål fra venstre side, og Nikolaj Bøgh var med fremme og fik sat en god på den kraftfulde tværbold, men heldet var ikke med SIF. Bolden prellede af på overkanten af overliggeren.

1-2 ved pausen.

SIF-startopstillingen, 4-4-2: Anders Jensen - Simon Kibsgaard, Patrick Marquartsen, Tobias Carøe Eriksen og Kasper Moes (U 19) - Frederik Lykke, Jimmi Thomsen, Stefan Berg og Mathias Rasmussen - Mads Borup Steen og Nikolaj Bøgh.
Bænken: David Guldborg og Christian Grønhøj.

Fra anden halvlegs start kom Guldborg og Grønhøj ind - ud gik Patrick Marquartsen, der fortsat skal passes på efter en langtidsskade, og Frederik Lykke - sidstnævnte kom senere ind igen. Stefan Berg overtog Patrick Marquartsens plads i midterforsvaret hos SIF.

Fem minutter efter pausen var Mathias Rasmussen ved at score sit andet mål i kampen, men gæsternes keeper fik afværget til hjørnespark, og minuttet efter kom Nikolaj Bøgh til en helflugter ved fjerneste stolpe efter et indlæg fra venstre side, men bolden gik forbi målrammen.

SIF-mandskabet fightede udmærket, og i det 65. og 67. minut kom så de to næste kæmpechancer, der burde have resulteret i en udligning. Først slap Mads Borup Steen alene igennem med gæsternes keeper, som han afdriblede for til sidst - desværre - at sende bolden forbi et tomt mål, og to minutter senere måtte Frederik Lykke i første omgang se et godt forsøg ramme den ene stolpe. Bolden kom retur, og Lykke var først over bolden men fik lænet sig lidt for meget tlbage, så bolden gik over målrammen på det efterfølgende skud.
Øv, øv og atter øv. Stadig 1-2, og uret tikkede.

Med 20 minutter igen gik SIF over til at spille med en tre-mands-kæde i forsvaret, men udligningen til 2-2 kom desværre aldrig. Seks minutter før tid indkasserede Tobias Carøe Eriksen så et direkte rødt kort, da han hægtede en modspiller i en omstilling i den fase, hvor SIF satsede yderligere offensivt.
Kort før slutsignalet cementerede gæsterne sejren med en kontrascoring til 1-3.

Hos SIF vikarierede Serie 3-træner Tuncay Demirel og U 19-træner Rasmus Numan Petersen som styrmænd på sidelinjen efter for længst bebudede afbud til dette opgør fra den vante trænerduo, Kim Lyngberg og Brian Bloch.