Den gamle måltyv slog til i 2-0-sejr

image Carsten Frederiksen - han er også drengetræner i klubben - satte begge scoringerne ind, da Serie 4 slog Aalborg Freja 2-0 på udebane i syvende spillerunde i foråret 2017. Arkivfoto
05. maj 2017 kl. 23:58
Serie 4-mandskabet tryllede ikke ligefrem spillemæssigt i 2-0-sejren på udebane mod Aalborg Freja fredag aften 5/5, men rutinerede Carsten Frederiksen viste med to fuldtræffere, at han ikke har glemt, hvordan man laver mål. Tre mål af U 19-spilleren Nikolaj Bøgh i Serie 5-sejren på 5-3 hjemme over Vegger IF - læs mere her...

Andetholdet i Serie 4 gjorde sig med en 2-0-sejr ude over Aalborg Freja fredag 5/5 klar til et topopgør førstkommende torsdag ude mod Løgstør IF, og begge SIF-scoringer blev sat ind af den gamle Sulsted-bomber Carsten Frederiksen, der denne gang var med i offensiven efter længe at have spillet midtstopper på enten første- eller andetholdet.

- Vi spillede ikke en ret god kamp, men vi hentede tre point, og det var spillerne også enige i efter kampen, siger Tuncay Demirel, Serie 4-træner i SIF Fodbold.
SIF-holdet indledte med at misbruge to-tre store muligheder, men efter små 20 minutter blev det 1-0 til SIF, da Carsten Frederiksen var på pletten for første gang.
Efter lidt over en halv times spil blev det også 2-0 til SIF. Andreas Lahn erobrede bolden og spillede 1-2 med Andreas Tarp, og slutteligt satte Carsten Frederiksen bolden i nettet.

SIF-startopstillingen, 4-2-3-1: Michael Nielsen - Andreas Lahn, Mike Hansen, Rasmus Carøe Eriksen og Michael Andersen - Jimmi Thomsen og Søren Bjerregaard - Mike Long, Carsten Frederiksen og Andreas Tarp - Mads Dahl.
Indhopperne denne gang: Kasper Bøgh, Stefan Berg og Jesper Gustavsen.

Kasper Bøgh skulle egentlig være start inde, men han løb ind i nogle trafikmæssige problemer, der betød, han først dukkede kort før kickoff. Mads Dahl blev frontangriber med Carsten Frederiksen lige bag sig.
- Vi spillede kun godt i de første 10-12 minutter af anden halvleg. Herefter blev det en rodet affære med for stor afstand mellem kæderne og forhastede afleveringer, masser af lange og høje bolde. Vi kørte dog sejren hjem på en dag, hvor varmen drillede en del af spillerne, forklarer Tuncay Demirel.
Alle 14 spillere kom i aktion mod Aalborg Freja 2.

Tredjeholdet i Serie 5 cementerede førstepladsen med en 5-3-sejr hjemme over Vegger IF fredag aften 5/5.
Gæsterne gjorde det til 0-1, og det var også stillingen ved pausen. I de sidste 45 minutter scorede U 19-spilleren Nikolaj Bøgh (foto herover fra en tidligere U 19-kamp) både til 1-1, 2-2 og 3-2 for SIF.
Vegger IF kom på 3-3 på et straffespark med 12-13 minutter igen, men SIF bragede to mål ind i slutfasen - det sidste til 5-3 sat ind af Jakob Nielsen - sådan!