En skidt dag på kontoret

image Serie 4 underpræsterede hjemme mod Nibe Boldklub, og dommeren bragte sig selv i fokus.
13. april 2017 kl. 19:25
Dommeren - i påskegul trøje - havde ikke den bedste dag på kontoret, men det havde Serie 4-mandskabet så sandelig heller ikke, da det skærtorsdag blev til et lidt uventet 4-5-nederlag hjemme på kunstgræsbanen til nyoprykkerne fra Nibe Boldklub. Læs mere her...

To straffespark - heraf et i hvertfald noget tynd i kanten - samt en påskebuket af diskutable kendelser bragte dommeren i fokus, og SIF-mandskabet følte sig med rette forurettet, men når det så er sagt, så fumlede og famlede SIF-spillerne også alt for længe og brugte i stort set hele kampen alt for mange ressourcer på alt andet end at få spillet til at fungere bedre.
Alligevel var Tuncay Demirels tropper såmænd tæt på at få 5-5 i den sidste ende, men det er svært at vinde kampe, når man først sætter maskineriet i sjette gear i det sidste kvarter.

En personlig fejl gav i kampens åbning gæsterne et frispark lige uden for feltet, og bolden blev kanoneret i nettet bag Michael Nielsen i SIF-målet. Så var SIF advaret, men gæsterne havde et par hurtige og dygtige spillere i front, som kampen igennem voldte SIF-forsvaret en del problemer.

SIF kom dog på 2-1 inden pausen. Først udlignede Jimmi Thomsen, da han bankede bolden i nettet på en ripost, og Kasper Bøgh øgede til 2-1 på et tjip efter, han havde taget en tur ind ude fra højrekanten.
Det lignede derfor - på det tidspunkt - et opgør, hvor SIF - efter en famlende indledning - ville finde sig selv og leve op til favoritværdigheden efter at have de to første kampe i foråret henholdsvis 5-0 og 6-0.
Det kom ikke til at holde stik.
Inden pausen udlignede gæsterne til 2-2.

SIF-startopstillingen, 4-2-3-1: Michael Nielsen - Andreas Lahn, Mike Hansen, Carsten Frederiksen og Michael Andersen - Rasmus Carøe Eriksen og Jimmi Thomsen - Mike Long, Kasper Bøgh og Mathias Rasmussen - Mads Dahl.
Indhopperne denne gang: Andreas Tarp, Granit Gashi og Tommy Thrysøe.

I de sidste 45 minutter drejede dommeren for alvor projektørlyset over på sig selv med to straffesparkskendelser, som Nibe begge omsatte i scoringer - den sidste havde samtlige 22 aktører på banen svært ved at se. Hos SIF indkasserede Rasmus Carøe Eriksen et gult kort for brok i forbindelse med den anden straffesparkskendelse, hvor dommeren angiveligt mente, at Carsten Frederiksen havde holdt en modstander i trøjen.
Det blev også 2-5, og det var stillingen med otte minutter igen. I den fase af kampen indkasserede Nibe et gult kort, da en spiller fældede indskiftede Granit Gashi.

SIF fik nyt håb, da Andreas Tarp reducerede til 3-5 i det 82. minut, og med fem minutter igen blev det 4-5, da Kasper Bøgh flot headede en hjørnesparksbold i nettet ved nærmeste stolpe.
Nu var det ene point pludselig igen for rækkevidde i en "kaoskamp" af kaliber på alle parametre. Og SIF kom frem til to-tre muligheder, der kunne have skaffet udligningen til 5-5.

Med nederlaget vinkede SIF-mandskabet farvel til førstepladsen, der nu indtages af Aalborg Freja 2.
Serie 4 spiller igen mandag 2. påskedag på udebane mod Sebber IF.