Første nederlag til JS-damerne

image JS-damerne mødte Aalborg Freja i lørdagens testkamp, og gæsterne vandt 3-0 efter 2-0 ved pausen. Arkivfoto
Af Jørn Eriksen og Lene Mumgård
09. marts 2019 kl. 20:38
Både JS- og Serie 2-damer indkasserede nederlag i lørdagens træningskampe hjemme mod henholdsvis Aalborg Freja og Nibe Boldklub. Den kraftige blæst satte sit store præg på løjerne i begge opgør - læs mere her...

JS-damerne mødte Aalborg Freja fra Kvindeserien Vest, og slutcifrene blev 0-3. Det var SIF-holdets fjerde testkamp - og det første nederlag.

- Vinden spillede en stor rolle, men som helhed gjorde vi det godt, selvom vi var ramt at skader og afbud og kun havde 12 spillere med i truppen til kampen, siger Jan "Krølle" Nielsen, SIF-cheftræner.

Aalborg Freja scorede to gange - godt hjulpet på vej af en kraftig medvind - indenfor de første 10 minutter, først på et langskud og siden i kølvandet på et hjørnespark.

0-2 ved pausen.

- Vi styrede spillet i de sidste 45 minutter og havde chancer til at komme på måltavlen, men vi savnede den sidste skarphed foran mål. I stedet blev det 0-3 med et lille kvarter igen. Vi var kun 12 spillere, idet Julie Frank faldt fra p.g.a sygdom. Som helhed er jeg faktisk lidt imponeret af spillernes præstation, slutter Jan "Krølle" Nielsen.

• SIF-startopstillingen, 3-5-2: Camilla Hvilsom - Lisa Mikkelsen, Katja Quist Kristensen og Sigrid Poulsen - Stine Balling, Nicoline Jespersen, Julie Blicher, Pia Kjær og Nicole Netopil - Daria Krzos og Dea Poulsen.
  • Bænken denne gang: Katja Uhrenholt (småskadet) - hun kom på banen efter pausen.

I næste weekend møder JS-holdet så Vejgaard B. fra Kvindeserien Vest i den næstsidste testkamp, inden det bliver alvor kampe i forårets Jyllandsserie-pulje.

SIF-andetholdet (Serie 2) var også i aktion denne lørdag. Det gjaldt forårets første testkamp, og om den beretter SIF-træner Lene Mumgård følgende:

Så fik også gang i Serie 2-damer med lørdagens træningskamp Støvring - Nibe.

Med strid strid modvind i de første 45 minutter blev det hårdt arbejde fra første minut. Vi forsøgte som aftalt at spille bolden langs jorden, og det lykkedes langt hen af vejen. Men Nibe pressede hårdt på - 0-3 ved pausen

I de sidste 45 minutter formåede vi at presse Nibe langt mere - hjulpet godt på vej af medvind. Vi fik reduceret på flot frisparksmål af Nicoline Bach Andersen. Nibe kom dog på 1-4 på et kontraangreb, inden Nicoline med et superhjørne godt op mod vinden - bolden hjælpes det sidste over stregen af Julie Frank, og så var vi på 2-4

Vi må erkende, at de sidste to minutter stod der Nibe på. De fik scoret et par mål. Nibe har trænet hele vinteren, mens vi startede træning i tirsdag - så det var super kæmpet af samtlige piger.

Holdet siger tusind tak til Nicoline Bach Andersen, der tog fra Aarhus til Støvring for at hjælpe. Der var debut til Kristine Lyngby - kommer fra Øster Hornum fodbold - samt Agnete Overby, der vendt tilbage efter at have været knæskadet. Stort velkommen til jer begge.