Første point sat i banken for JS 1

image Martin Thinggaard i aktion på venstrekanten i JS 1-opgøret hjemme mod Tjørring IF.
Af Jørn Eriksen
07. april 2018 kl. 19:11
Efter 1-5-lussingen i premieren ude mod NFB fik JS 1-mandskabet forårets første point, da det i anden spillerunde blev til 0-0 hjemme mod Tjørring IF. Næste opgave for JS 1 er en udekamp mod det aktuelle tophold, Herning Fremad - læs mere her...

Så kom førsteholdet hos herresenior, JS 1, på pointtavlen, og det var vigtigt at få stabiliseret tingene en anelse efter 1-5-nederlaget på udebane til Nørresundby FB (NFB) 2. påskedag.

Tjørring IF, der slog Skive IK 5-1 i deres forårspremiere, gæstede lørdag 7/4 Støvring og kunstgræsbanen, og efter 90 minutters slagudveksling udmøntede det hele sig i en nulløsning, som begge parter vel ret beset kunne være tilfredse med.

Tjørring havde flest skarpe forsøg i de første 45 minutter, blandt andet en stor mulighed i kampens åbning, og i det 27. minut mistede Mads Harbo en bold i opspillet, hvilket gav gæsterne en omstilling. Det endte med en afslutning, hvor bolden gik lige forbi den fjerneste stolpe.

• SIF-startopstillingen, 4-4-2 eller 4-4-1-1 alt efter temperament: Nils Falk - Christoffer Olesen, Zacharias Krunderup, Martin Thinggaard og Nicolaj Hvilsom - Thomas Nielsen, Aske Kjærup Pedersen, Nicklas Aagaard og Nikolaj Thorhauge Jacobsen - Mads Harbo og Christian Lie Guldager.
  • Indhopperne denne gang: Lasse Pilgaard, Jimmi Thomsen og Kasper Bøgh.

Allerede efter en lille halv time kom Lasse Pilgaard på banen - ud til en pause kom Christoffer Olesen. Det betød, at Lasse Pilgaard kom ind i midterforsvaret og heraf nogle afledte omrokeringer i forsvarskæden.

Efter 33 minutter hev SIF-keeper Nils Falk, og han var i det hele taget sit hold en god mand i dette opgør, en redning ud af ærmet.

11-12 minutter efter pausen kom Nicklas Aagaard ud for en kort bemærkning (vist nok et påkrævet støvleskifte, red.) - ind kom Jimmi Thomsen. I det 65. minut kom Aagaard så ind igen - ud til en pause kom Thomas Nielsen, og kort efter erstattede Christoffer Olesen så Christian Lie Guldager. Det sidste betød, at Nicolaj Hvilsom blev sendt frem som angriber.

I det 71. minut var Zacharias Krunderup med fremme ved et hjørnespark og fik sat pandebrasken på bolden, men keeperen fik afværget til hjørnespark.

Med et kvarter igen gjorde angriberen Kasper Bøgh så sin entré i kampen - ud gik Nikolaj Thorhauge Jacobsen. Og Kasper Bøgh var kort efter meget tæt på at bringe SIF foran 1-0, da han elegant tog bolden med i feltet takket være en fornem førsteberøring, men Tjørring-keeperen kom godt ud og fik afværget SIF-holdets bedste forsøg i kampen - en afslutning, der i øvrigt kom efter et af relativt få decideret gennemspillede angreb fra hjemmeholdets side.

I slutfasen måtte SIF-keeper Nils Falk så til gengæld agere redningsmand i den anden ende af banen.

- Det var rart at få point efter det store nederlag i premieren i Nørresundby. Vi ville gerne holde nullet denne gang, og det lykkedes. Flere og flere unge spillere byder sig til. Nu venter en vanskelig udekamp mod puljens aktuelle tophold, Herning Fremad, der har hentet to sejre, siger SIF-cheftræner Kim Nielsen.

Nørresundby FB måtte denne lørdag "nøjes" med 1-1 på udebane mod Vildbjerg SF.