Forløsende sejr for Serie 2 i sidste test

image Michael Toft Nielsen stod en flot kamp for Serie 2, da holdet slog AaB's Serie 2-hold 2-1 i den sidste testkamp inden forårspremieren. Arkivfoto
Af Uffe Agerbo Jensen, serie 2-træner
25. marts 2018 kl. 00:30
Generalprøven for Serie 2-herrer - inden forårspremieren lørdag 7/4 hjemme mod Aalborg KFUM - endte lørdag eftermiddag 24/3 med en flot 2-1 sejr over AaB's Serie 2-hold. Det beretter Serie 2-træner Uffe Agerbo Jensen mere om i dette indlæg - læs mere her...

Pilen har peget i den rigtige retning i de seneste træningskampe - dog har slutproduktet manglet i form af skarphed foran målet.
Vi mødte lørdag et meget dygtigt individuelt mandskab fra AaB. Det var et hold med mange dygtige boldspillere og hurtige fødder.

Til lørdagens kamp havde truppen fået tilgang af flere offensive kræfter. Derfor kom vi til kampen med et mere offensivt udtryk, da vi havde ændret formationen til 3-4-3.

Fra kampens start kom vi under stort pres fra AaB. Vi fik dog afvist AaB’erne ved god fight og målmand Michael Toft Nielsen var kampen igennem en sikker bagerste skanse.
Efter 14 minutters spil erobrede vi bolden på egen halvdel, og efter fantastisk omstillingsspil og 4-5 hurtige kombinationer endte bolden for fødderne af Mads Dahl, som sikkert scorede til 1-0. Få minutter senere kom vi igen frem til en god afslutning dog uden gevinst...

Vi var lidt udfordret på afstanden mellem kæderne, men vi fik snakket/justeret det i pausen.

To minutter inden i anden halvleg lykkedes det os at få spillet Mike Long i AaB's bagrum. Mike blev bremset i feltet af en AaB spiller, hvilket resulterede i et straffespark. Mads Borup Steen eksekverede i sikker stil til Støvring-føring på 2-0.

Anden halvleg kom til at bære præg af, at vi skiftede en del ud. Efter 56 minutters spil kom AaB på måltavlen efter et gennembrud i vores venstre side. Den resterende del af halvlegen blev en noget rodet forestilling. Vi justerede lidt på formationen og sluttede af med at spille 3-5-2. Vi var dog stadig farlige på vores omstillinger og kom frem til et par gode muligheder. Selemani Kikwangazala fik en stor mulighed, men hans forsøg blev pareret af målmanden efter en frispilning i feltet.

SIF-startopstillingen, 3-4-3: Michael Nielsen - Michael Andersen, Andreas Lahn Jacobsen og Stefan Berg - Alexander Thorup, Ardeshir Ebrahimi, Jesper Gustavsen og Mads Borup Steen - Mike Long, Nikolaj Bøgh og Mads Dahl.

Bænken denne gang: Gorm Christiansen, Selemani Kikwangazala (U 19), Jonas Vraa (U 19) og Andreas Pinstrup (U 19).

• Vi kan bruge denne sejr fremadrettet. Jeg hæfter mig særligt ved:
  • Vi fighter for hinanden og kommunikerer konstruktivt på banen.
  • Vi holder hovedet koldt, da AaB spillerne lufter deres frustrationer højlydt overfor os og dommeren.
  • Vi får overført træning til kamp - får vendt spillet på få berøringer.
  • Vi er i dag skarpe foran målet og spiller direkte på den sidste tredjedel af banen.