Fornemt punktum af Serie 2-damerne

image Jubel hos Serie 2-damer efter 4-0 i efterårets sidste kamp ude mod Astrup IF Arden. Foto: Hanne Andersen
Af Lene Mumgård, træner for Serie 2-damer
21. oktober 2018 kl. 11:02
Andetholdet hos damesenior, Serie 2, rundede efteråret 2018 af i går (lørdag 20/10) med en udekamp mod Astrup IF Arden, der blev besejret 4-0. 8 sejre i 10 kampe og blot to nederlag sikrede SIF-mandskabet en flot andenplads - læs mere her...

Efterårets sidste kamp for vores nyopstartede Serie 2-hold

Vi var til kampen mod godt ramt af efterårsferie - afbud. Det lykkedes dog at stille med lige akkurat 11 piger.

Planen var at holde bolden i egne rækker - vi skulle spille udenom de store Astrup IF Arden-piger.

De første 45 minutter lykkedes vi ikke helt med planen, men vi må bare sige, at vi var lynende effektive foran modstandernes mål i første halvleg.

Der var blot spillet to minutter, da effektive Julie Frank lynede første gang. Midt i første halvleg bragte Julie Frank os på 2-0 efter en superflot frispilning af Cecilie Liltorp (foto herover) der selv fik scoret et flot mål til 3-0 i det 45. minut.

3-0 i SIF-favør og pause.

Vi fik aftalerne på plads til anden halvleg - vigtig at spille sammen og ikke løbe for meget forgæves. Ingen udskiftere, så alle mand skulle holde endnu 45 minutter.

Den plan holdt samtlige piger 100 procent. Vi spillede simpelthen Astrup IF Arden ud af banen de sidste 45 minutter. Vi spillede bolden klogt rundt, og Astrup IF Arden løb og løb forgæves. Fantastisk flot SIF-spil godt krydret med et hovedstødsmål af Julie Frank - super aflevering fra Nicoline Bach Andersen (foto herunder).

En dejlig afslutning på et rigtig flot efterår af samtlige SIF-piger, der har været inde over Serie 2. Vi kan kun glæde os til, at se mere fra disse dygtige piger til foråret.

Slutstillingen i
Serie 2-damernes pulje:

• SIF-truppen ude mod Astrup IF Arden, spillerne nævnt i alfabetisk rækkefølge:
  • Camilla Hvilsom, Caroline Elmer, Cecilie Liltorp, Dea Poulsen, Emilie Godskesen Dam, Julie Frank, Kita Kærdrup, Majken Frost, Nadja Godsk, Nikoline Bach Andersen og Signe Rytter Lund.