Fortjent sejr til Serie 4 over Bælum-Solbjerg

image SIF-keeper Michael Nielsen blev skadet før pausen og måtte udgå.
25. februar 2017 kl. 23:32
Andetholdet hos herresenior, Serie 4, fik målmand Michael Nielsen skadet sidst i første halvleg, men "Tuncay-tropperne" hentede alligevel - med markspilleren Jesper Gustavsen i mål - en fortjent sejr på 1-0 i testkampen hjemme mod Bælum-Solbjerg IF fra Serie 3 lørdag 25/2 - læs mere her...

- Vi havde bolden mest, skabte flest chancer og holdt modstanderne pænt fra åbne chancer, så sejren var fortjent, og vi fik løbet nogle meter i en ganske givtig træningskamp, siger Tuncay Demirell, træner for SIF-andetholdet i Serie 4 hos herresenior, i kølvandet på 1-0-sejren hjemme over Bælum-Solbjerg IF lørdag 25/2 på en kold og regnfuld februardag.

Mike Long blev matchvinder for SIF-mandskabet denne lørdag knap midtvejs i anden halvleg, da han scorede ved fjerneste stolpe på en tværpasning fra indskiftede Mads Dahl.

Og der var plads til et lille eksperiment i dette opgør.
SIF lagde nemlig ud i en 3-4-2-1-opstilling. Holdet har længe spillet 4-3-3 eller 4-2-3-1 alt efter temperament.
Startopstillingen så således ud: Michael Nielsen - Rasmus Carøe Eriksen, Mike Hansen og Kasper Mikkelsen - Mathias Rasmussen, Jesper Gustavsen, Tommy Thrysøe og Mike Long - Jimmi Thomsen og Andreas Tarp - Kasper Bøgh. På bænken denne gang: Mads Dahl, Tobias Carøe Eriksen, Christian Rytter (tilbage i klubben efter et ophold i Sørup IF), Stefan Berg og Jacob Nielsen. Alle 16 kom i aktion - Tobias Carøe Eriksen dog kun kortvarigt fra anden halvlegs start, men han måtte udgå efter kvaler med sygdom i dagene op til kampen.

Og "Tuncay-tropperne" burde have ført allerede ved pausen efter overtag i både spil og chancer, men de første 45 minutter endte 0-0. Sidst i første halvleg pådrog SIF-keeper Michael Nielsen sig en flænge under hagen efter et sammenstød med en modspiller foran SIF-målet, og SIF-ankermanden måtte udgå. Ny keeper blev Jesper Gustavsen, der tilmed præsterede to-tre pæne redninger i den resterende del af kampen. Ind kom Mads Dahl.

- Vi spillede 4-2-3-1 fra anden halvlegs start, forklarer Tuncay Demirell.

Mathias Rasmussen og Tommy Thrysøe forlod arenaen efter aftale - ind kom Tobias Carøe Eriksen og Stefan Berg. 10 minutter senere måtte Tobias Carøe Eriksen dog give signal om udskiftning - sygdom i kroppen drillede. Alle fem indhoppere kom i aktion, og efter Mike Longs scoring til 1-0 havde Mads Dahl en pæn mulighed for at øge til 2-0 - ligesom Mike Long inden scoringen gled godt til baglinjen, men den sidste tværpasning sad desværre ikke lige i skabet.

- Samlet en fin testkamp for os, hvor vi fik prøvet nogle ting af og set spillere an på flere pladser. Noget, vi kan bruge i kampene fremefter. Vi spiller vores næste testkamp næste lørdag mod Sønderup-Suldrup IK Frem fra Serie 3. Ja, vi møder faktisk udelukkende Serie 3-hold i testkampene fra nu af og slutter af med en kamp mod Arden/Rosendal fra Serie 2 med Calle Facius som cheftræner, slutter Tuncay Demirell.

SIF-førsteholdet - JS-mandskabet - har en kampfri weekend og skal først i aktion igen i næste weekend mod Brønderslev IF.