Fuldt hus til herresenior-afdelingen

image Jubel i omklædningsrummet hos Serie 4 efter 4-3-sejren hjemme over Hornum IF forleden. Foto: Serie 4
27. august 2018 kl. 11:44
Serie 4 tog det første stik fredag aften og Serie 5 det sidste søndag ved middagstid, da herreseniorafdelingen gjorde rent bord med fire sejre i den forgangne weekend. Lørdag blev det - som før omtalt i dette regi - til sejre til både første- og andetholdet i Jyllandsserien og Serie 3, sådan - læs mere her...

Tju-hej for en weekend, set med herreseniorafdelingens briller.

Fire sejre på stribe indledt af Serie 4-holdet fredag aften hjemme mod Hornum IF og rundet af søndag af Serie 5 hjemme mod Vindblæs (2), og lørdag hentede første- og andetholdet i henholdsvis Jyllandsserien og Serie 3 også fuld gevinst, stærkt gået.

Det var samtidig også efterårets første sejre til både JS- og Serie 4-holdet, så på alle måder en herlig fodbold-weekend i den blå-hvide lejr.

Serie 4 spillede to kampe i sidste uge.

Onsdag 22/8 gjaldt det Øster Hornum IF på udebane, og hjemmeholdet vandt 4-2 over et SIF-mandskab, der fortsatte den rundhåndede gavmildhed ved at dele gaver ud foran eget mål. Derfor stod det 2-0 til Øster Hornum efter den første halve time, men kort før pausen fik Mike Hansen, der er tilbage i sin gamle angriberrolle på serie 4-holdet, reduceret til 2-1, da han flot halvflugtede bolden op i det ene målhjørne.

2-1 til Øster Hornum ved pausen.

- Vi blev enige om, vi skulle tage os sammen i anden halvleg og få lukket gaveboden foran eget mål, men allerede i det første minut af anden halvleg blev det 3-1 til Øster Hornum, der også gjorde det til 4-1 efter en ny fejl i de bagerste geledder, siger Serie 4-træner Rasmus Numan Petersen.

Kasper Ronge Mikkelsen fik reduceret til slutcifrene 4-2.

Fredag aften 24/8 var Hornum IF på så Serie 4-menuen på kunstgræsbanen i Støvring, og her hentede Serie 4-holdet efterårets første sejr, da det lykkedes at vende 2-3 til 4-3 blandt andet takket være et sejrsmål i de døende sekunder af Mike Hansen, og Mark Bloch brillerede med oplæg til scoringerne til både 3-3 og 4-3, sådan.

- Afbud til både JS, Serie og os selv har givet stort gennemtræk i besætningen til efterårets fire første kampe, så har ofte måttet ændre på 6-8 pladser fra kamp til kamp, men det er vilkårene, siger Rasmus Numan Petersen.

Helt slut med gavebod og julemandsstemning var det dog ikke mod Hornum IF, der kom foran efter få minutter på en foræring i de bagerste SIF-rækker. Spillet var ikke for godt hos hjemmeholdet, men i det 44. minut blev det 1-1, da Mathias Rasmussen sendte bolden ind til Jesper Gustavsen, der headede bolden i nettet.

Fem minutter forinden havde den tidligere keeper Michael Toft Nielsen fortjent at have udlignet til 1-1. Han kom glimrende op til et hovedstød og kroppen godt bag bolden. Det resulterede i et kraftfuldt hovedstød, hvor bolden i lige linje havde retning mod fjerneste målhjørne, men en forsvarer fik på finurligvis afværget den scoring.

1-1 ved pausen.

• SIF-startopstillingen, 4-4-1-1: Anders Snitker Jensen - Victor Bartholomæussen, Kasper Ronge Mikkelsen, Martin Thinggaard og Andreas Lahn Jakobsen - Mathias Rasmussen, Jesper Gustavsen, Ardeshir Ebrahimi og David Guldborg - Michael Toft Nielsen - Mike Hansen.
  • Bænken denne gang: Mark Bloch og Gorm Bak-Pedersen Christiansen.

Sidstnævnte duo kom på banen fra anden halvlegs start - ud til et pusterum kom Victor Bartholomæussen og David Guldborg. SIF sadlede om til 4-4-2.

I det 47. minut blev det 2-1 med Ardeshir Ebrahimi som målscorer, men ni minutter senere blev det 2-2 efter en ny version af den velkendte gavmildhed i SIF-forsvaret, og i det 73. minut kom Hornum IF såmænd også foran 3-2 på et straffespark begået af Kasper Ronge Mikkelsen.

Så kom den forløsende finish af SIF-mandskabet.

Med 11 minutter igen udlignede Victor Bartholomæussen, der var kommet ind igen, til 3-3, da han energisk forfulgte bolden og fik drejet den ind fra noget nær baglinjen. Den målgivende pasning stod Mark Bloch for.

Det gjorde Bloch også, da Mike Hansen to minutter inde i overtiden scorede sejrsmålet til 4-3. Mike Hansen tæmmede bolden med brystet, drejede rundt og sendte bolden i kassen.

Serie 4 har nu hentet fire point i de fire første kampe, hvor det er blevet til en sejr, en uafgjort og to nederlag.

Lørdag fulgte JS- og Serie 3-mandskaberne så op med henholdsvis 5-2 over Aalborg Chang og 2-1 over Valsgård IF 83, hvorefter Serie 5-holdet kunne fuldende en fin runde for afdelingen søndag hjemme mod Vindblæs (2).

Og det sørgede SIF-træner Mathias Tille Kristensens Serie 5-tropper for med en 2-0-sejr.

Det blev 1-0 i det 39. minut ved Jonas Søndergård på en assist fra Søren Bjerregaard Pedersen, der selv scorede på straffespark til 2-0 ni minutter efter pausen. Herunder Tilles selvkomponerede udgave af Serie 5-opstillingen mod Vindblæs: