Gnisten manglede i sidste spillerunde

image JS spillede ikke op til vanligt niveau i sidste spillerunde og tabte 0-4 til Skjold Sæby.
04. november 2017 kl. 20:38
Førsteholdet hos herresenior, Jyllandsserien, var på forhånd sikker på en plads i Top 4, hvilket givetvis spillede ind på, at gnisten syntes at mangle i sidste spillerunde hjemme mod puljens toer, Skjold Sæby, lørdag 4/11. Gæsterne vandt 4-0 efter 2-0 ved pausen - læs mere her...

Der stod intet på spil for hverken SIF-mandskabet eller gæsterne fra Skjold Sæby i sidste spillerunde af Jyllandsserien lørdag 4/11 på kunstgræsbanen i Støvring - begge mandskaber var sikre på en plads i Top 4 og adgang til forårets Jyllandsserie 1.
Og Skjold Sæby var også sikre på andenpladsen uanset udfaldet af kampen i Støvring, men det var alligevel gæsterne, der var klart bedst og ville mest.

SIF-startopstllingen, 5-3-2 eller 3-5-2 alt efter temperament: Mikkel Blad Krogh - Christoffer Olesen, Lasse Pilgaard, Lars-Bo Hansen, Nikolaj Hvilsom og Nikolaj Thorhauge Jacobsen - Andreas Tarp, Zacharias Krunderup og Nicklas Aagaard - Mads Harbo og Kasper Bøgh.
Bænken denne gang: Alexander Thorup, Anders Nielsen og Rasmus Hasselriis (kom ikke i spil).

Inden pausen kom Skjold Sæby foran 2-0 på to angreb ført op i deres højre side. Det skete i det sidste kvarter inden pausen med 6-7 minutters mellemrum.
Omkring det 65. minut blev det så 3-0 til Skjold Sæby på et straffespark. SIF-midtstopperen Lasse Pilgaard, der havde indkasseret et gult kort i første halvleg, så igen gult og dermed rødt kort og marchordre i situationen, der førte til straffesparket. SIF fik dog - med henvisning til en ny regel fra dommerside - lov til at blive fuldtallige 10 minutter senere.
Med cirka 10 minutter igen cementerede gæsterne sejren med deres fjerde scoring.

Hos SIF indløb der på kampdagen afbud fra Thomas Nielsen p.g.a sygdom. Assistenttræner Rasmus Hasselriis trådte derfor til som 14. mand uden at komme i aktion.

Med nederlaget slutter SIF-holdet på fjerdepladsen. Nørresundby FB slog Aalborg Freja 1-0 i sidste spillerunde, og Nørresundby FB vandt dermed puljen med 35 point for 14 kampe. Skjold Sæby blev toer med 30 point, Aalborg Freja treer med 22 point og SIF firer med 21 point.

Søndag brager Hjørring IF og Løgstør IF ind i en regulær "nedrykningsfinale" i Hjørring. Løgstør IF er to point foran HI, og HI skal altså vinde for at skubbe Løgstør IF ned på den 7. plads, der kan betyde degradering til forårets Serie 1.