God finish rakte ikke for Serie 3

image Serie 3 indkasserede to "dumme" mål ude mod Nibe Boldklub, der vandt kampen 2-0 trods en god slutspurt af SIF-holdet i de sidste 20-25 minutter.
01. oktober 2016 kl. 19:49
Det nedrykningstruede Serie 3-hold sluttede godt af i udekampen mod topholdet Nibe Boldklub lørdag 1/10, men det rokkede ikke ved, at det ubesejrede tophold kunne fastholde den 2-0-føring, det havde ved pausen, kampen ud. Læs mere her...

Serie 3 sluttede stærkt af i de sidste 20-25 minutter i udekampen mod puljens absolutte førerhold fra Nibe Boldklub lørdag 1/10, men hjemmeholdet stod fast og vandt opgøret 2-0 takket være to scoringer, der kom allerede i første halvleg.
Og selvom "omstillingskongerne" fra Nibe havde flere nærgående forsøg i kampen end SIF-mandskabet, så var der grund til at ærgre sig over de to mål, Nibe-mandskabet fik sat ind.

Scoringen til 1-0 kom allerede i det 3. minut, da et boldtab af en SIF-spiller tæt på eget mål gav hjemmeholdet mulighed for at komme til afslutning. Mikkel Blad Krogh i SIF-målet halvklarede, men der blev fulgt op på returbolden, som blev sat ind fra en spids vinkel.
Og netop det med at komme bagud mod et hold som Nibe Boldklub er en rigtig dårlig idé. Nibe er effektive i deres omstillinger over kanterne med giftige indlæg til følge.

Det var såmænd ikke fordi, SIF indledte pauvert, men Nibe scorede på de to første store muligheder de fik. Scoringen til 2-0 kom i det 22. minut, da en misforståelse efter en halvclearet bold - et indlæg fra Nibes højre side - gav en Nibe-spiller mulighed for at smutte imellem tæt inde under mål og heade bolden i mål. Mathias Rasmussen troede, keeper Mikkel Blad Krogh ville kunne nå bolden, og da han ikke selv fik gjort noget ved bolden i tide, smuttede en Nibe-spiller imellem og satte bolden ind fra kort afstand.

SIF-startopstillingen, 4-2-3-1: Mikkel Blad Krogh - Mathias Rasmussen, Rasmus Carøe Eriksen, Kasper Mikkelsen og Alexander Thorup - Jimmi Thomsen og Jesper Gustavsen - Mike Long, Kasper Bøgh og Martin Thinggaard - Mads Dahl. Bænken denne gang: Andreas Tarp, Mads Worsøe og Tobias Carøe Eriksen.

SIF-spillet var uden det fornødne tempo i en lang - også for lang - periode ved 0-2, så selvom gæsterne havde bolden meget, så førte det ikke til alverden foran hjemmeholdets mål.
I det 29. minut kom Andreas Tarp så på banen - ud gik Mike Long. Kasper Bøgh gled ud på højrekanten, mens Tarp blev ny 10'er.
2-0 ved pausen.

I anden halvleg kom SIF-holdet, der fortsat har to point op til Valsgård IF 83 på sjettepladsen inden de sidste fire kampe, betydeligt bedre med - især i den sidste halvdel af anden halvleg.
I det 54. minut kom anfører Jesper Gustavsen til et behjertet skudforsøg, der dog gik pænt over mål, men kort efter headede Nibe bolden på SIF-overliggeren - der blev dog dømt offside.
I det 59. minut indkasserede indhopperen Mads Worsøe et gult kort, da han satte en skidt timet tackling ind på en modspiller, og i den overtalsperiode - i det 64. minut - headede en Nibe-spiller bolden på den ene SIF-stolpe.
Herfra blomstrede SIF op. I det 67. minut var Mike Long, der var kommet på banen igen i stedet for Kasper Bøgh, tæt på at reducere til 2-1, og minuttet efter kom Tobias Carøe Eriksen så på banen på den centrale midtbane i stedet for Jimmi Thomsen, der havde slået en del gode lange pasninger frem ad banen kampen igennem.

Og SIF-holdet skal have ros for ikke at gå ned mentalt mod topholdet. Der blev sluttet godt af med gejst og vilje, hvilket kan tages med til de næste kampe.
I det 72. minut sluttede Mike Long en god tur til baglinjen af med at sende et godt indlæg ind foran mål. Mads Dahl nåede akkurat ikke bolden, der endte over ved venstrebacken Alexander Thorup, der sendte et godt skud afsted lige forbi fjerneste stolpe.
Fire minutter senere var det så Alexander Thorup, der tog en god tur frem i venstre side sluttende af med hårdt fladt indlæg, som ingen medspillere desværre nåede frem til.

I slutfasen fik Nibe en friløber, men SIF-keeper Mikkel Blad Krogh klarede paragrafferne - han fik 10 stemmer i den efterfølgende fidusafstemning om at blive kampens bedste SIF-spiller.