Hæderligt nederlag til Old Boys

image De gamle ben kan stadig i SIF-lejren, men der er fortsat plads til flere spillere. Foto: DBU Jylland
Af Christian Pedersen (CT Oldboys)
18. marts 2017 kl. 10:26
SIF Old Boys pudsede forleden formen af mod et stærkt Aalborg Freja-hold, der var for stærkt på dagen, men SIF-mandskabet slap dog hæderligt fra kampen med et 3-5 nederlag efter at være kommet på 3-3. Læs mere her...

SIF’s ”unge” old boyser, dem på 32+ år, spillede onsdag aften træningskamp hjemme mod Aalborg Frejas ”Young Old Boys”, som de kalder sig. Og det navn var temmelig rammende for, hvad vi så allerede under opvarmningen. De havde ikke en eneste med i Grand Old Boys-alderen, hvor vores mandskab havde halvdelen i den kategori.

Cheftræneren havde af samme grund valgt en defensiv indstillet opstilling, så vi var garderet bedst muligt mod eventuelle hurtige omstillinger. En 4-1-3-1-1 opstilling: Bo Abrahamsen - Kim Buus (anfører), Lars Sølvkjær, Martin Åskar, Claus Gyrup - Michael ”Kålen” Andersen - Claus Rytter Hedegaard, Kim Sørensen, Stefan Berg - Thomas Vetter - Erik Buus.
Bænken: Thomas Røhr Kristensen, Peter Nielsen, Jonas Søndergaard. Alle kom i aktion.

Vi startede kampen rigtig fornuftigt, spillede bolden godt rundt og stod rigtigt i forsvaret. Vores kreative spillere som Kim S, Vetter og Stefan gav også Frejas forsvar lidt panderynker. Det var også et par snævre driblinger fra Vetter, der førte til føringsmålet. Han blev nedlagt lige uden for feltet, og det var en sag for Eriks venstreben, der fik den krøllet udenom muren og sikkert i kassen uden chance for Frejas keeper.

Desværre fik dette vækket Freja. De fik skruet op for tempoet og viste, at de på dagen var et stærkere hold. De pressede os i bund og fik tit spillet sig tæt på mål. En af disse gange gav en forholdsvis hurtig udligning efter vores føringsmål. Derefter fik vi lidt fat igen og gav dem fin modstand og der blev kæmpet heroisk over hele linjen. 2 ”heldige” aktioner få minutter efter hinanden gav dog Freja både 2-1 og 3-1 føringer. Det ene må fra en vinkel på ca. 3 grader.
Det virkede til at have punkteret vores chancer. Men et indlæg, eller hvad der nu var meningen, fra Stefan i højre side, sejlede i mål via Frejas målmand. Først så dommeren slet ikke, at den altså var gået i mål. En ellers meget stille Erik Buus måtte så lidt højtråbende fortælle dommeren, at den rent faktisk var gået ind. 2-3 var dermed stillingen ved pausen.

Vi fik skiftet lidt friske mænd ind i pausen, og vi kom da også bedst ud efter halvlegen. Flere gode aktioner gav nogle fine angreb, uden dog at give de store målchancer. Det havde Freja dog heller ikke, det sørgede forsvaret og Bo i mål fornemt for.
Kim Sørensen får så bolden på midten af banen, og fortsatte i fuldt galop fremad banen. Cheftræneren råbte ihærdigt ind til ham, at han skulle spille en helt fri Stefan i højre side, men Kim hørte intet og sparkede den i stedet via Frejas målmand op i krydset. Flot mål og flot præstation af holdet at komme på 3-3.

Med under 10 minutter tilbage gjorde vi alt for at enten holde denne 3-3 eller måske få et mål mere. Men Freja fik lige sat streg under, at de var det bedste hold på dagen trods alt. Med 2 mål, bl.a. et flot friskparksmål i de døende minutter, fik de slået sejren på 5-3 fast.

Men en fantastisk flot præstation så tidligt på året mod en modstander på et højere niveau, nok højere end vi kommer til at møde i foråret. Der er stadig mange af vores spillere, der ikke er kommet i gang endnu, ligesom vi til kampen også var ramt af enkelte skader og skiferie.

Vi har stadig tre træningskampe tilbage inden sæsonen starter i april. Den 22/3 mod Aalborg KFUM, 25/3 mod V. Hassing og den 29/3 mod Øster Hornum, alle 3 er Grand Old Boys hold.
De to kommende onsdage prøver vi dog også at samle nok spillere ved siden af kamptruppen til træning bag ved 11 mands banen, hvor der er masser af plads til det.

Så hermed en opfordring til de af vore spillere, der endnu ikke er kommet i gang efter jul, men også til nye interesserede spillere.
Vi er en voksende afdeling, men med 3 tilmeldte hold (11 mands Grand old Boys (+40), 11 mands og 7 mands Old Boys (+32)) er der plads til endnu flere spillere.
Så tag kontakt til cheftræner Christian Pedersen nu, så kan du nå at være med til de kommende træninger og være med på planen til forårets sæson.