Harbo slog til igen for JS 2

image Mads Harbo (t.h.) blev - igen - matchvinder for JS 2-mandskabet i 2-1-sejren hjemme over Birkelse IF.
Af Jørn Eriksen
04. juni 2017 kl. 12:54
Mads Harbo scorede begge mål på oplæg af assistkongen Thomas Nielsen, da Jyllandsserien 2 besejrede Birkelse IF 2-1 på hjemmebane pinselørdag, og dermed vendte SIF-mandskabet uden flere af de vante stamspillere 0-1 ved pausen til en sejr - læs mere her...

Han er giftig for de fleste modstandere, og der gjorde sig også gældende pinselørdag, da Mads Harbo satte begge fuldtræffere ind i 2-1-sejren til Jyllandsserien 2 hjemme mod Birkelse IF, der kæmper for at redde livet i rækken.

Gæsterne gik til pausen med 0-1 på en scoring signeret Christian Guldager 11 minutter før pausen. SIF leverede uden flere af de spillere, der normalt er at finde på holdkortet, en ganske fornuftig præstation i de første 45 minutter, men det var først efter pausen, at tingene tog fart, så opgøret vippede til hjemmeholdets fordel.

Seks minutter efter pausen blev det 1-1, da assistkongen Thomas Nielsen spillede Mads Harbo i højre side. Han skar ind og sendte bolden i nettet til 1-1.
Med 17 minutter igen kom scoringen til 2-1. En høj bold blev sendt op ad banen, og Thomas Nielsen headede bolden videre til Mads Harbo, der rykkede igennem og scorede i sikker stil.

SIF-startopstillingen, 4-4-1-1 eller 4-4-2 efter temperament: Michael Nielsen - Chistoffer Olesen, Rasmus Hasselriis, Lars Bo Hansen og Alexander Thorup - Thomas Nielsen, Anders Nielsen, Morten Juul og Henrik Bach - Mads Harbo - Mathias Kielgast.
Bænken denne gang: Joakim Nielsen, Nicklas Agaard (U 19) og Niclas Plougmann (U 19).

Med sejren rykkede SIF-holdet op på andenpladsen. Top 5 forbliver i Jyllandsserien, mens de tre dårligste rykker ned i efterårets Serie 1.

Udover fravær af flere stamspillere p.g.a skader og afbud, så døjede både den spillende assistenttræner Rasmus Hasselriis og midtbane-dynamoen Anders Nielsen med skavanker, men de slap begge helskindet fra kampen, som altså kastede en herlig 2-1-sejr af sig til SIF-lejren. I motorrummet på midtbanen sled og slæbte SIF-duoen Morten Juul og anfører Anders Nielsen glimrende i opgøret mod Birkelse IF.

JS 2-mandskabet slutter foråret 2017 af med yderligere to hjemmekampe - torsdag 8/6 kl 19.00 mod Dronningborg Boldklub og lørdag 17/6 kl. 14.00 mod RKG Klarup.