Højspænding i 3-2-sejr til JS i Løgstør

image Mads Harbo (t.h.) havde en fod med i alle tre SIF-scoringer, da JS-mandskabet slog Løgstør IF 3-2 på udebane i fjerde spillerunde af efteråret 2017. Arkivfoto
Af Jørn Eriksen
29. august 2017 kl. 22:18
Der var drama og højspænding for alle pengene, da førsteholdet hos herresenior, Jyllandsserien, slog Løgstør IF 3-2 på udebane tirsdag 29/8 og dermed gjorde sig klar til et topopgør hjemme mod Nørresundby FB på lørdag 2/9 kl. 14.00 - Mads Harbo havde en fod med i alle tre SIF-scoringer. Læs mere her...

Det holdt hårdt, men JS-mandskabet kunne tage fra Løgstør med en særdeles vigtig 3-2-sejr tirsdag aften 29/8 i et opgør, der nærmest eksploderede i dramatik og højspænding i de sidste 10-12 minutter inklusiv dommeres tillægstid.
Med den sejr har SIF-mandskabet nu otte point på kontoen efter de fire første kampe, og 3-2-sejren betød også, at SIF-holdet overtog andenpladsen efter førerholdet Nørresundby FB, der har 10 point for de fire første kampe, og netop Nørresundby FB er næste modstander på lørdag 2/9 hjemme i Støvring med kampstart kl. 14.00.

Det lignede ellers en afgørelse, da Mads Harbo med cirka 10 minutter igen - med sin tredje målgivende assist i kampen - spillede Andreas Tarp fri tæt inde under mål, så Andreas Tarp blot skulle ekspedere bolden det sidste stykke vej i mål med en inderside. SIF havde vendt 1-0 til Løgstør ved pausen til en SIF-føring på 3-1, men så tog dramaet ellers for alvor fart.

- Kort efter fik Løgstør reduceret til 2-3 efter et hjørnespark, og med fire minutter igen fik de annulleret en udligning til 3-3 på en diskutabel offside-kendelse. Det betød, at de fik et gult kort og var nu 9 mod 11 på banen. Alligevel fik de med med 20-30 sekunder tilbage af tillægstiden en scoringsmulighed, hvor bolden prellede af på den ene stolpe. Kort efter blev der fløjtet af, men brokkerier fra Løgstør-lejren kostede dem et rødt kort efter sliutsignalet, siger Rasmus Hasselriis, spillende SIF-assistenttræner.

Han måtte selv udgå kort efter Løgstørs åbningstræffer til 1-0 efter et lille kvarter. En forstrækning gjorde ham ukampdygtig.

- Vi spillede - igen som mod Hjørring IF - en rædsom første halvleg. Vi var underligt uinspirerede og kom slet ikke ordentlig ind i nærkampene. Cirka midtvejs i første halvleg blev det dog til en friløber for Kasper Bøgh, der desværre ikke fik udlignet til 1-1, forklarer Rasmus Hasselriis.

SIF-startopstillingen, 4-4-1-1: Michael Nielsen - Nicolaj Hvilsom, Lars-Bo Hansen, Lasse Pilgaard og Rasmus Hasselriis - Thomas Nielsen, Zacharias Krunderup, Nicklas Aagaard og Nikolaj Thorhauge Jacobsen - Mads Harbo - Kasper Bøgh.
Bænken denne gang: Christoffer Olesen, Andreas Tarp og Mads Dahl. Alle 14 kom i aktion, og alle fik pænt med spilletid.

Cirka 15 minutter efter pausen kom udligningen til 1-1. Mads Harbo sendte en knaldhård bold ind fra venstre side, og Thomas Nielsen headede bolden i nettet.
I det 75. minut var Thomas Nielsen og Mads Harbo kvikke på en kort hjørnesparkskombination. Mads Harbo sendte slutteligt bolden ind foran mål, hvor Løgstør selv forlængede den i mål, altså et selvmål med Harbo i assistrollen.
Cirka fem minutter senere var Mads Harbo så manden bag den målgivende pasning til 3-1 for SIF med Andreas Tarp i målscorerens rolle.

Og så fulgte ovennævnte dramatiske slutkrølle på en højspændt affære.