JS 2 ikke effektiv nok i premieren

image Mads Harbo i aktion i premieren hjemme mod Tjørring IF.
02. april 2017 kl. 17:38
Førsteholdet hos herresenior, Jyllandsserien 2, tabte forårspremieren 0-2 hjemme mod Tjørring IF søndag 2/4 i et opgør, hvor gæsterne scorede få minutter inde i kampen og få minutter før slutsignalet. SIF fik desværre ikke scoret på de målchancer, holdet kom frem til - læs mere her...

SIF-førsteholdet i Jyllandsserien 2 havde chancer og muligheder nok allerede inden pausen til at forvandle 0-1 til 2-1 i forårspremieren hjemme mod midtjyske Tjørring IF på en solbeskinnet og tilskuermæssigt velbesøgt kunstgræsbane i Støvring søndag eftermiddag 2. april, men hjemmeholdet fik desværre ikke omsat de store muligheder.
Kampen var som helhed en tæt affære mellem to jævnbyrdige mandskaber, men gæsterne lukkede opgøret med en scoring til 0-2 i de 88. minut i en periode, hvor SIF var blevet reduceret til 10 mand p.g.a et gult kort til backen Christoffer Olesen og man samtidig satsede hele butikken i håb om at fremtvinge en udligning til 1-1.

Tjørring IF kom foran allerede efter få minutters spil i en situation, hvor en del i SIF-lejren - på og udenfor banen - appellerede for offside - en rigtig skidt åbning på opgøret for hjemmeholdet. Kort efter fik Lasse Pilgaard en stor mulighed for at bringe balance i regnskabet, og fra det 14. til det 18. minut kom SIF frem til yderligere tre muligheder, hvoraf mange af tilskuerne især ved de to første målchancer havde set bolden i nettet til 1-1.

Først var midtstopperen Lars Bo Hansen på spil med et yderst kvalificeret hovedstød på et hjørnespark fra hjemmeholdets venstre side, men bolden blev ekspederet væk på målstregen, og i det 17. minut kom Mads Harbo igennem i venstre side, men han sendte slutteligt bolden på den ene stolpe. Minuttet efter førte godt samspil mellem Mathias Kielgast og Thomas Nielsen til, at Lasse Pilgaard var tæt på at komme helt fri på en tværpasning fra højre side, men heldet - og den fornødne skarphed - var ikke med SIF-holdet i de situationer.

I det 21. minut indkasserede gæsterne et gult kort, og SIF var i overtal i 10 minutter, men udligningen til 1-1 udeblev. I det 32. minut havde SIF-spillerne appeleret for straffespark to gange p.g.a hands, men i begge tilfælde forblev dommerens fløjte lydløs.

0-1 ved pausen i en fortsat helt åben affære, hvor gæsterne selvsagt også kom frem til muligheder - især deres højrekant havde SIF-holdet knas med at styre hele kampen igennem.

SIF-startopstillingen, 4-4-2: Kasper Kæp - Christoffer Olesen, Nicolaj Hvilsom, Lars Bo Hansen og Alexander Thorup - Thomas Nielsen, Anders Nielsen, Anders Liebak og Mads Harbo - Lasse Pilgaard og Mathias Kielgast.
Indhopperne denne gang: Morten Juul, Mads Worsøe og Joakim Nielsen.

Efter pausen havde SIF sværere ved at få spillet sig igennem til de helt åbne målchancer, og cirka midtvejs i anden halvleg erstattede Morten Juul så Anders Nielsen i motorrummet, og med 20 minutter igen kom Mads Worsøe på banen i stedet for Mathias Kielgast.
I slutfasen satsede SIF offensivt, og Joakim Nielsen, cheftræner for U 15-drengene i klubben, fik JS-debut helt i front - ud gik venstrebacken Alexander Thorup.
Men bedst som denne offensive satsning var indledt, indkasserede Christoffer Olesen - nu venstre back - et gult kort for at gå lidt for voldsomt til gæsternes dygtige spiller på deres højrekant.

Udligningen til 1-1 kunne selvsagt stadig blive en realitet, men i det 88. minut lukkede gæsterne kampen, da en Tjørring-spiller sendte bolden i nettet langt udefra - godt sparket ind, og opgøret var afgjort.

JS 2-mandskabet spiller igen næste søndag, 9. april, på udebane mod Mejrup GU fra Holstebro-kanten.