JS-damerne sluttede på andenpladsen

image JS-damerne sluttede af med at besejre FC Thy-Thisted Q 3-2 i sidste spillerunde, og SIF-holdet endte dermed på en fornem andenplads i forårets Jyllandsserie-pulje. Arkivfoto: Hanne Andersen
22. juni 2019 kl. 18:31
Jyllandsserie-damerne slog i dag (lørdag 22/6) FC Thy-Thisted Q 3-2 på udebane i sidste spillerunde i en direkte duel om andenpladsen. Det var kronen på værket på et virkelig flot fodboldforår af et ungt og talentfuldt SIF-mandskab - læs mere her...

Det var to SIF-scoringer indenfor det sidste kvarter, der sikrede SIF-damerne 3-2-sejren på udebane over 3F Liga-reserverne fra FC Thy-Thisted Q, og med den sejr holdt SIF-tropperne netop FC Thy-Thisted Q fra at erobre andenpladsen i slipstrømmen på puljevinderne fra Holtet IF.

FC Thy-Thisted Q kom foran 2-1 med 20 minutter igen, da SIF ikke fik dækket ordentlig op, men fem minutter senere fremtvang en af de - snart mange - unge spillere, Johanne Kjærgaard et straffespark, som Katja Uhrenholt omsatte i en udligning til 2-2.

Men SIF-holdet var skam ikke færdig endnu, selvom de ville fastholde andenpladsen selv med uafgjort i dette opgør i sidste spillerunde.

I det 79. minut blev bolden spillet op på Julie Frank i front, og hun fik viftet en modspiller af for derefter at sætte bolden i kassen til 3-2 i SIF-favør. Det var Jule Franks anden scoring i kampen.

• SIF-startopstillingen, 3-5-2: Camilla Hvilsom - Majken Frost, Katja Quist Kristensen og Sigrid Poulsen - Pia Kjær - Nicoline Jespersen, Katja Uhrenholt, Julie Blicher og Johanne Kjærgaard - Julie Frank og Daria Krzos.
  • Bænken denne gang: Lisa Mikkelsen, Sisse Marie Holmgaard og Stine Balling Olsen. (Pænt med spilletid til alle 14 undervejs i kampen).

FC Thy-Thisted Q indledte bedst og satte i de første 15-20 minutter SIF under pres men fik ikke scoret. Og SIF fik bedre og bedre fodfæste i kampen, og belønningen kom i det 27. minut, da Daria Krzos spillede angrebsmakkeren Julie Frank fri. Julie Frank overspurtede en af hjemmeholdets forsvarsspillere og scorede til 0-1.

To-tre minutter før pausen blev det 1-1.

- Vi leverede en rigtig god præstation i Thisted, og vi fortjente sejren, selvom de havde flere dygtige spillere med fra deres 3F Liga-bruttotrup. Alle sled og slæbte for hinanden, og Julie Blicher og Katja Uhrenholt løb igen solen sort i motorrummet på midtbanen. Vi slutter på en velfortjent andenplads i Jyllandsserien, og det er vi stolte af, siger Jan "Krølle" Nielsen, SIF-cheftræner.

Sidste spillerunde og slut-
stillingen i JS-damernes pulje:

Kampens SIF-spiller blev Julie Blicher, men SIF-spillerne, der var i sponsoreret bus til Thisted denne lørdag, stod også sammen efter slutfløjtet. Træner Jan "Krølle" Nielsen fik alle 14 stemmer, og da blot 7 stemmer udløser en kasse øl, så måtte han altså af med to kasser øl til sine spillere.

De havde - under skrig og skål - angiveligt en god bustur hjem til afslutningsfesten for dame- og herresenior i klubhuset senere på aftenen.