JS fik testet forsvaret

image JS-cheftræner Kim Nielsen i aktion på sidelinjen i testkampen mod Aalborg Freja fra JS 1.
12. marts 2017 kl. 11:17
Førsteholdet hos herresenior, Jyllandsserien 2, tabte 0-2 i testkampen hjemme mod Aalborg Freja fra Jyllandsserien 1 lørdag 11/3, og gæsterne var spilstyrende hele kampen igennem - læs mere her...

Det er ingen skam at tabe til en bedre modstander, og det gjorde JS 2-mandskabet lørdag 11/3 hjemme i testkampen mod Aalborg Freja fra Jyllandsserien 1, hvor der skal spille om oprykning til Danmarksserien i den forestående forårssæson.
0-2 blev slutcifrene i et opgør, hvor Freja dominerede og skabte klart flest chancer, mens opgøret mere blev et tjek af forsvarsbastionerne i SIF-lejren.

Allerede inden pausen måtte en af de garvede SIF-spillere, Carsten Frederiksen, forlade opgøret på grund af en mindre fibersprængning - vi krydser fingre for, at hr. Frederiksen snart er spilleklar igen. Det gav et tidligt indhop til den hidkaldte U 19-spiller Nicklas Aagaard, men SIF havde det svært i det offensive spil i dette opgør, hvor modstanderen var stærk i alle spillets facetter.

I anden halvleg blev der roteret noget rundt, så alle i SIF-lejren kom i aktion. Men billedet var det samme hele kampen igennem - Freja var spilstyrende og havde bolden klart mest. Hos SIF var Michael Nielsen tilbage i målet igen efter en mindre pause p.g.a en skade, han pådrog sig i kamp for et par uger siden.