JS-herrer decideret uheldig ude mod Gug

image JS kunne have ført med to-tre mål ved pausen i udekampen mod Gug, men opgøret endte 2-1 til Gug.
Af Jørn Eriksen
29. september 2018 kl. 18:58
2-1 til Gug Boldklub i lørdagens seks-points-kamp på kunstgræsbanen i Gug-lejren var noget nær ufordøjeligt for et SIF-mandskab, der kunne have ført med både to-tre eller fire mål efter de første 60 minutters spil, men to scoringer af hjemmeholdet indenfor et minut midt i anden halvleg gav pludselig kampen et andet udtryk. Læs mere her...

SIF fik - da hele butikken skulle satses fremad banen - reduceret til 2-1 med seks minutter igen, og i overtiden gjorde et gult kort til SIF-midtstopperen Zacharias Krunderup på banens midte helt ude ved de to udskiftningsbænke ikke frustrationerne mindre i SIF-lejren.

Forståelige frustrationer, forståes.

Alene indenfor det første kvarter af kampen, hvor SIF med en sejr kunne komme á point med Gug og øge mulighederne betragteligt for at slutte i Top 4, havde SIF to stroe muligheder til Mads Harbo og en enkelt af slagsen til Kasper Bøgh på et indlæg fra Harbo, men heldet var så sandelig ikke med SIF-tropperne denne lørdag.

Spillet og organisationen på SIF-mandskabet sad lige i skabet i første halvleg, hvor den absolut største mulighed for en åbningsfuldtræffer tilfaldt Mads Harbo i det 34. minut. Kasper Bøgh, der var i voldsomt spillehumør, driblede sig igennem og fandt Mads Harbo ved fjerneste stolpe. Han fik også bolden tæmmet i modvinden denne råkolde lørdag, men han fik sendt bolden snert forbi stolpen med højrebenet.

Der var vilje og gnist i det SIF-spillerne foretog sig, og SIF havde ikke blot overtag i målchancer - det gjaldt også pasningsspillet, hvor der blev lavet mange gode ting. Alle tre kæder fungerede glimrende - eneste mangelvare var scoringer.

• Startopstillingen, 4-4-2: Mikkel Blad Krogh - Christoffer Olesen, Aske Kjærup Pedersen, Zacharias Krunderup og Nicolaj Hvilsom - Nikolaj Thorhauge Jacobsen, Nicklas Aagaard, Thomas Nielsen og Mads Harbo - Kasper Bøgh og Mikkel Frimor Holm Jensen.
  • Bænken denne gang: Casper Henriksen, Anders Nielsen og Christian Lie Guldager.

SIF åbnede også bedst efter pausen.

I det 54. minut fik en på dagen uheldig Mads Harbo en ny stor mulighed for at score til 0-1. Han skabte selv chancen ved flot at afdrible en modspiller i feltet, så bolden kom over til favorit-venstrebenet, men på det efterfølgende skud gik bolden akkurat forbi fjerneste stolpe, og inde foran mål var Kasper Bøgh ikke helt oppe på tæerne for eventuelt at kaste sig ind i bolden.

Fire minutter senere drønede Thomas Nielsen så bolden på den ene Gug-stolpe. Mads Harbo, som Gug gik hårdt til lige efter pausen, blev fældet uden at få frispark, men bolden havnede hos Thomas Nielsen, der heller ikke havde heldet med sig.

Og så skete der såmænd det, der ofte sker i den slags kampe.

Modstanderne får scoret - og i dette tilfælde ikke bare en gang, men to gange inden for ét minut.

I det 67. minut blev det 1-0 på en helflugter efter et indlæg fra Gugs højre side. Bolden havnede ved fjerneste stolpe, hvor en forholdsvis fri Gug-spiller flot helflugtede bolden i nettet.

Pivhamrende uretfærdigt efter spil og chancer, men det tæller ikke.

Og så blev det også 0-2 minuttet efter, da en Gug-spiller - lidt for let - fik mulighed for at vende med bolden inde midt foran SIF-straffesparksfeltet og glide igennem for slutteligt at sende bolden ind bag Mikkel Blad Krogh.

Var SIF-holdet ikke kortvarigt sendt til tælling ved scoringen til 1-0, blev gæsterne det i hvertfald ved scoringen til 2-0.

I det 73. minut kom Casper Henriksen ind på højrekanten af midtbanen. Ud kom højrebacken Christoffer Olesen, og Nikolaj Thorhauge Jacobsen overtog pladsen som højre back.

Sidstnævnte stemplede ud med 12 minutter igen - ind kom Christian Lie Guldager, og SIF satsede ved kun at spille med tre i bagkæden. Anders Nielsen erstattede også brormand Thomas i slutfasen, og der blev skabt en smule spænding om udfaldet med seks minutter igen.

Mikkel Frimor Holm Jensen fulgte godt op tæt inde under mål, hvor han headede bolden i nettet til 2-1, men trods et ihærdigt pres mod Gug-målet udeblev udligningen til 2-2.

I dommerens tillægstid indkasserede Zacharias Krunderup et gult kort på banens midte helt ude ved udskiftningsbænkene. I SIF-lejren blev der plæderet for, at Gug-spilleren lavede "skuespil", men det rokkede ikke ved noget - 2-1 til Gug, der kun var ved styrpinden i 10-12 minutter efter scoringerne til 1-0 og 2-0, og i den fase fik hjemmeholdet også spillemæssigt overtag og kom frem til muligheder, de ikke havde været i nærheden af i de første 60 minutter.