JS-kvinderne fik has på ond ånd

image Glæde i SIF-lejren efter 3-2-sejren hjemme over SUB 09. Foto: Jan "Krølle" Nielsen
05. september 2018 kl. 12:03
Nederlag på 1-8 og 2-4 til SUB 09 i forårets kampe stod frisk i erindringen, da JS-kvinderne havde netop SUB 09 på besøg tirsdag aften 4/9, men SIF-holdet fik has på "den onde ånd" takket være en 3-2-sejr - læs mere her...

JS-kvinderne lagde i foråret 2018 - efter oprykningen fra Serie 1 - ud med to kampe mod SUB 09, der først tromlede SIF-holdet ned under samtlige knolde og ujævnheder på en umulig bane i SUB 09-lejren med slutcifrene 8-1 og siden vandt 4-2 i Støvring. Tirsdag aften 4/9 skulle der rettes op på det forhold, da de to hold tørnede sammen på kunstgræsbanen i Støvring i deres første indbyrdes møde i fodboldefteråret 2018.

Og SIF-mandskabet fik ram på den onde ånd takket være en 3-2-sejr, og med to sejre i de seneste to kampe avancerede SIF-holdet til tredjepladsen i JS-puljen.

• SIF-startopstillingen, 4-4-2: Mette Kjær Jensen - Alberte Kollerup, Katja Quist Kristensen, Nicole Kornum Netopil og Sigrid Poulsen - Nicoline Jespersen, Dea Poulsen, Julie Blicher og Kathrine Frey - Monica Outzen og Lisa Christensen.
  • Bænken denne gang: Katja Uhrenholt, Lisa Mikkelsen og Signe Rytter Lund.

Kathrine Frey gav hjemmeholdet en ønskestart med en scoring til 1-0 allerede i det fjerde minut, men fem minutter senere indkasserede Katja Quist Kristensen et gult kort. SIF kom dog helskindet igennem den undertalsperiode på 10 minutter.

Der skulle et straffespark i det 24. minut for at bringe SUB 09 på tavlen. SIF-keeper Mette Kjær Jensen gik ud i feltet til et indlæg og stødte sammen med en modspiller, og dommeren pegede på den hvide plet.

1-1.

I det 25. minut kom Katja Uhrenholt på banen i stedet for Dea Poulsen på midtbanen.

SUB 09 kom også på 1-2 i det 33. minut, da deres hurtige angriber var først på bolden på et indlæg fra baglinjen, men SIF svarede hurtigt igen.

I det 35. minut blev det 2-2, da Monica Outzen (foto herunder, red.) fuldendte et godt gennemspillet angreb.

2-2 ved pausen.

Scoringen til 3-2 kom allerede få minutter inde i anden halvleg, da Lisa Christensen satte bolden ind fra en position et lille stykke inde i gæsternes straffesparksfelt.

- SUB 09 kom først frem til en målchance i de sidste sekunder af kampen, da de sendte bolden på den ene stolpe. Bolden kom ud i feltet igen, og den efterfølgende afslutning sad lige på keeper Mette Kjær Jensen. Vi havde selv flere chancer i anden halvleg - blandt to store muligheder til Julie Blicher (foto herunder, red.) og Lisa Christensen, siger SIF-cheftræner Jan "Krølle" Nielsen.

Lisa Christensen og Signe Rytter Lund blev ofret på taktikkens alter og kom ikke i aktion i 3-2-sejren.

JS-kvinderne spiller igen på lørdag kl. 16.00 hjemme på kunstgræsbanen mod Aalborg Chang.