JS-kvinderne rundede af med 2-4

image VB slog SIF 4-2 i sidste spillerunde af kvindernes JS, og gæsterne havde på forhånd indløst billet til efterårets Kvindeserie Vest.
23. juni 2018 kl. 19:09
JS-kvinderne satte punktum for et mere end godkendt fodboldforår 2018 med 2-4 hjemme mod puljevinderne fra Vejgaard Boldspilklub (VB) i et opgør, hvor gæsterne var rykket op i Kvindeserien Vest, og hjemmeholdet ikke kunne rokke sig fra fjerdepladsen - læs mere her...

En lynscoring af midtbanespilleren Katja Uhrenholt allerede efter 2-3 minutters spil rystede ikke det gæstende tophold fra VB, da det gjaldt sidste spillerunde i kvindernes Jyllandsserien på Støvring Stadion lørdag eftermiddag 23/6.

VB, der var rykket op i efterårets Kvindeserie Vest inden mødet med SIF, svarede igen med tre scoringer, så stillingen blev ændret til 1-3, inden Lisa Christensen fik reduceret til 2-3 inden pausen, da hun udnyttede en skidt tilbagelægning til gæsternes målmand til at komme på måltavlen.

SIF-startopstillingen mod VB, 4-5-1:

Der stod således intet på spil for de to hold, der kunne spille helt og aldeles frit.

SIF stod godt organisatorisk på banen i 4-5-1-opstillingen, og begge hold havde inden pausen også skudforsøg på overliggeren.

SIF var et af de to hold, der havde taget point fra det suveræne VB-tophold, inden denne slutkamp, men i lørdagens kamp cementerede gæsterne sejren med en scoring til 2-4 med seks minutter igen.

Alle 13 i SIF-truppen kom i aktion mod VB.

- Vi kan med tilfredshed se tilbage på foråret 2018. Vi har fundet fodfæste i Jyllandsserien, og nu trænger spillerne til en velfortjent ferie. Jeg ser fortrøstningsfuld frem til efterårets kampe i Jyllandsserien, og så håber jeg, vi bliver spillere nok til at kunne mønstre to hold i dameseniorafdelingen efter sommerferien, siger Jan "Krølle" Nielsen, SIF-cheftræner.

Efter slutfløjtet fejrede VB-holdet deres velfortjente oprykning med champagne, jubeldans og konfetti-rør.

SIF Fodbold ønsker VB-truppen tillykke med oprykningen til Kvindeserien Vest.