Kedeligt hattrick fuldbyrdet i Hobro

image Thomas Nielsen (t.v.) og Mads Harbo i aktion i udekampen mod Hobro IK, der vandt 3-1 efter 1-0 ved pausen.
22. august 2018 kl. 11:33
Førsteholdet hos herresenior, Jyllandsserien, indkasserede det tredje nederlag i træk i efterårets hidtil tre kampe tirsdag aften på udebane mod Hobro IK. 3-1 blev slutcifrene. SIF kom på 2-1 med 10 minutter igen, men Hobro IK cementerede sejren i kampens døende sekunder - læs mere her...

To dødbolde og en misforståelse i de bagerste geledder i opgørets døende sekunder betød, at JS-mandskabet måtte se Hobro IK vinde 3-1 på kunstgræsbanen i Hobro tirsdag aften 21/8 i tredje spillerunde i dette fodboldefterår, og det var samtidig JS-holdets tredje nederlag på stribe.

En reducering til 2-1 i det 80. minut skaffede ellers fornyet spænding i et fysisk betonet opgør, der bød på masser af dueller og gnistrende nærkampe, mens det mere polerede spil fik et skulderskub af kaliber. Der blev dømt hands mod hjemmeholdets tidligere Superliga-midtstopper, Mads Justesen, og den mulighed omsatte Mads Harbo i en sikker SIF-scoring.

Men selvom det nu noget betrængte SIF-hold ihærdigt jagtede en udligning til 2-2, så blev det i stedet Hobro IK, der cementerede sejren med en scoring til 3-1 få sekunder før lukketid, og den kom på en misforståelse i de bagerste geledder i SIF-lejren, hvor keeper Mikkel Blad Krogh ellers havde leveret en storkamp med masser af fine redninger og indgreb undervejs.

SIF var uden to af de vante forsvarsspillere, Lasse Pilgaard og Rasmus Carøe Eriksen, og Stefan Pilgaard, et af alternativerne til en backplads, var først i Hobro sent p.g.a arbejde og nåede først frem, da kampen var fløjtet i gang.

• SIF-startopstillingen, 3-4-3 eller 5-4-1 efter temperament og boldbesiddelse: Mikkel Blad Krogh - Zacharias Krunderup, Nicki Fischer og Aske Kjærup Pedersen - Thomas Nielsen, Asger Bundgaard Nielsen, Nicklas Aagaard og Nikolaj Thorhauge Jacobsen - Mikkel Frimor Holm Jensen, Mads Harbo og Nicolaj Hvilsom.
  • Bænken denne gang: Stefan Pilgaard, Christian Lie Guldager og Jens Janum Riis.

Og SIF kom skidt ud af startblokken denne aften i Hobro.

Det blev 1-0 i det 5. minut i kølvandet på et hjørnespark. En Hobro-angriber fik masser af plads - midt foran mål - til at styre bolden i kassen på et hovedstød.

Det var begrænset, hvad SIF kom frem til offensivt inden pausen, men i det 17. minut blev det dog til en skarp afslutning, som Hobro-keeperen tog sig af - en SIF-spiller var ellers klar på en ventuel ripost.

I det 25. minut blev der så rokeret lidt rundt. Stefan Pilgaard kom ind som højre wingback - ud til en pause kom Nicklas Aagaard, og det betød, at Thomas Nielsen overtog pladsen på den centrale midtbane ved siden af Asger Bundgaard Nielsen.

Otte minutter pausen var det uhyre tæt på at blive 2-0. Asger Bundgaard Nielsen tacklede - i eget felt - bolden ind på en modspiller, og bolden drejede op på den ene sammenføjning. Uheldigt, men heldigt, at bolden ikke gik i mål.

1-0 ved pausen.

Allerede ét minut efter pausen måtte Asger Bundgaard Nielsen lade sig udskifte p.g.a en forstrækning, og Nicklas Aagaard kom ind på den centrale midtbane igen.

SIF indledte anden halvleg ganske fint, og seks minutter efter pausen fik Mikkel Frimor Holm Jensen en stor mulighed for at gøre det til 1-1. Det skete på et indlæg fra højre, men bolden havnede ligesom lidt bag den tidligere Gug-spiller. Han fik ikke afsluttet hurtigt nok, og bolden gik videre ud til Mads Harbo, der måtte se sit skud blive blokeret.

I stedet blev det 2-0 i det 61. minut.

Igen i kølvandet på et hjørnespark. I sekvensen, der førte til dette hjørnespark, appellerede SIF forgæves for et frispark til en forsvarer, der blev skubbet ned, men der blev peget ud mod hjørneflaget. Og på en ripost efter det hjørnespark blev det så 2-0.

Og SIF sørgede selv for yderligere modvind på cykelstien, for nu at bruge et billede fra cheftræner Kim Nielsens repertoire.

Nicklas Aagaard begik - midt på banen - to såkaldte "frustrations-frispark", og det udløste et gult kort. SIF var nu 10 minutter i undertal, og der blev sadlet om til 5-3-1. SIF kom helskindet fra den undertalsperiode, og med 10 minutter blev det så 2-1 på førnævnte straffespark. I den fase blev den tilbagevendte midtstopper, Zacharias Krunderup, sendt højere op på banen - uden gevinst.

Hos SIF kom Christian Lie Guldager på banen i slutfasen, mens det ikke blev til spilletid for Jens Janum Riis.

JS-mandskabet spiller igen på lørdag 25/8 kl 13.30 hjemme mod Aalborg Chang, der har den tidligere SIF-cheftræner Allan Christensen som taktisk styrmand på sidelinjen.