Krølles "Røde Hær" slog til efter pausen

image JS-kvinderne klædt i rødt til udekampen mod MorsØ FC - t.v. cheftræner Jan "Krølle" Nielsen. Foto: Hanne Andersen
27. april 2018 kl. 11:31
Førsteholdet hos damesenior, Jyllandsserien, tog den fjerde sejr på stribe, da MorsØ FC blev besejret 4-1 på udebane torsdag aften 26/4 efter 1-1 ved pausen, og med den sejr indtager SIF-mandskabet en aktuel andenplads - læs mere her...

Skarpheden foran hjemmeholdets mål havde ikke været den allerbedste i første halvleg, da JS-kvinderne gæstede MorsØ FC torsdag aften 26/4, men det rødklædte SIF-mandskab fik rettet kanonerne til og hentede den fjerde sejr i træk takket være tre fuldtræffere efter pausen.

- Vi hentede en fortjent sejr og kunne såmænd have vundet både 8-1 eller 9-1, hvis vi havde været lidt skarpere over hele kampen, men spillemæssigt leverede vi noget af det bedste hidtil, og så skal vi glæde os over, at vi formåede at spille os frem til så mange målchancer, siger Jan "Krølle" Nielsen.

Krølles "Røde Hær" kom foran i det 20. minut, da Katja Quist Kristensen skar ind ude fra kanten og satte bolden i nettet ved fjerneste stolpe - assisten stod Pia Kjær for. 10 minutter før pausen blev det imidlertid 1-1 på noget af et kludemål, hvor bolden tog et lidt mystisk opspring på kunstgræsbanen og snød en ellers velspillende Mette Kjær i SIF-målet.

- Vi pressede dem højt på banen, men vi manglede lige det sidste i vores afslutninger i de første 45 minutter. I pausen talte vi om, at vi skulle fortsætte det gode spil og forsøge at være lidt mere koldblodige i deres felt - hellere placere skuddene end bare banke igennem hver gang, forklarer Jan "Krølle" Nielsen.

• SIF-startopstillingen, 3-5-2: Mette Kjær - Lisa Mikkelsen, Alberte Kollerup og Sigrid Poulsen - Christina Bregendahl - Kathrine Frey, Pia Kjær, Katja Uhrenholt og Katja Quist Kristensen - Nicole Netopil og Monica Outzen.
  • Indhopperne denne gang: Julie Ørtoft, Nicoline Jespersen og Lisa Christensen.

Alle 14 kom i aktion, og der blev skiftet flittigt ud/ind i flere tempi fordelt over kampen.

Fem minutter efter pausen satte Nicoline Jespersen - til stor jubel i hele SIF-lejren - så sin første scoring ind i en seniorkamp, da hun bragte SIF foran 2-1, og et kvarter senere øgede Monica Outzen til 3-1 for SIF på en assist fra Katja Uhrenholt. I det 76. minut byttede de to sidstnævnte roller, Katja Uhrenholt scorede på et langskud, mens Monica Outzen blev noteret for assisten.

Hos SIF fik midtbanespilleren Christina Bregendahl otte stemmer i fidusafstemningen efter kampen og blev kampens SIF-spiller. Der var også store plusser til keeper Mette Kjær og kantspilleren Katja Quist Kristensen, der bare bliver bedre og bedre fra kamp til kamp.

Med sejren spillede SIF-mandskabet sig samtidig op på en aktuel andenplads i JS-puljen, stærkt gået af et hold, der tog to oprykninger i 2017 og avancerede fra Serie 2 til Jyllandsserien. Puljen toppes af Vejgaard, der har taget fire sejre i fire kampe, SIF har 12 point for seks kampe, mens Holtet IF og SUB 09 begge har 9 point for fire kampe på de efterfølgende placeringer.

Næste opgave for JS-kvinderne er Holtet IF hjemme i Støvring på tirsdag 1. maj med kampstart kl. 19.00, og torsdag 3. maj er en pokalkamp mod Gundersted IF fra Serie 1 på menuen.