Livsvigtig sejr for Serie 3

image Serie 3 hentede en uhyre vigtig sejr med 3-1 hjemme over Skalborg SK.
08. oktober 2016 kl. 17:42
Serie 3 hentede tre uhyre vigtige point takket være en 3-1-sejr hjemme over Skalborg SK lørdag 8/10, og med den sejr holder SIF-mandskabet fortsat snor i Valsgård IF 83 i bestræbelserne på at redde eksistensen i Serie 3. Læs mere her - friske fotos...

Andetholdet i Serie 3 undgik - takket være 3-1-sejren hjemme over Skalborg SK lørdag 8/10 - at tabe terræn til Valsgård IF 83, der samme dag besejrede Løgstør IF 4-1, og netop Valsgård IF 83 er det hold, SIF meget gerne skal overhale i de sidste kampe i dette fodboldefterår for at redde eksistensen i rækken.
SIF-mandskabet er - inden de tre sidste spillerunder - fortsat på den syvendeplads, der er lig degradering til Serie 4, to point efter Valsgård IF 83, og de to hold brager ind i hinanden i sidste spillerunde hos Valsgård IF 83, så¨det hele kan ende i noget af en bloddryppende affære i sidste spillerunde.

Hjemme mod Skalborg SK, der hverken kan nå oprykning eller risikere at komme i nedrykningsfare, slog SIF-holdet til efter pausen efter en første halvleg med god tænding og arbejdsvilje hele vejen rundt hos hjemmeholdet uden, at de første 45 minutter blev et sprudlende fyrværkeri m.h.t åbne målchancer.

Det blev 1-0 10-12 minutter efter pausen, da indskiftede Mike Long sendte bolden ind fra højre side. Forwarden Mads Dahl kom først på bolden ved nærmeste stolpe, og via inderside af stolpen samt ryggen af en modspiller gik bolden i mål til en forløsende scoring til 1-0.

SIF-startopstillingen 4-2-3-1 eller 4-3-3 efter temperament: Mikkel Blad Krogh - Andreas Tarp, Søren Bjerregaard, Kasper Mikkelsen og Alexander Thorup - Jimmi Thomsen og Jesper Gustavsen - Kasper Bøgh, Mads Worsøe og Mathias Rasmussen - Mads Dahl. Bænken denne gang: Martin Thinggaard og Jacob Nielsen.

Kort før scoringen til 1-0 var en lettere skadet Andreas Tarp kommet ud til en pause. Ind kom Mike Long. Det betød en lille omrokering af tropperne hos hjemmeholdet.
Efter en lille time måtte anfører Jesper Gustavsen lade sig udskifte p.g.a en skade. Ind på midtbanen kom Martin Thinggaard.

I det 65. minut blev det så 2-0. Kasper Bøgh satte sig igennem på den ene flanke og fandt Mads Dahl, der dermed scorede sit andet mål i kampen..
Med 16-17 minutter igen fik gæsterne reduceret til 2-1, da en spiller kom til skud i venstre side af feltet og sendte bolden ind ved fjerneste stolpe. Den scoring kunne en velspillende SIF-keeper i skikkelse af Mikkel Blad Krogh ikke gøre noget ved.

Der var derfor masser af spænding og intensitet i slutfasen i et opgør, som SIF helst skulle undgå pointtab i, idet Valsgård som nævnt havde besejret Løgstør IF, og med cirka 8-10 minutter igen kom så den afgørende scoring til 3-1.
Mike Long tørrede - med en kvik dribling - en modspiller nær baglinjen, da SIF-spilleren kørte ind fra højre side, og Mike Long fandt med en hård flad pasning Andreas Tarp, der havde erstattet den dobbelte målscorer Mads Dahl helt i front i slutfasen. Andreas Tarp tæmmede bolden og sendte den sikkert i nettet til 3-1.
Kort efter kom Mads Dahl ind igen - ud gik Mathias Rasmussen.

I de tre sidste kampe mangler SIF-mandskabet Hornum IF, der er det eneste hold, der kan true Nibe Boldklubs oprykning til Serie 2, på udebane - Løgstør IF på hjemmebane og altså den mulige knaldperle i sidste spillerunde ude mod Valsgård IF 83.