Mads Dahl sikrede Serie 3 2-2 i overtiden

02. juni 2016 kl. 23:24
Angriberen Mads Dahl headede i kampens overtid Serie 3 på 2-2 i udekampen mod Valsgård IF 83 torsdag aften 2/6, og den scoring kan i den sidste ende blive rigtig vigtig i holdets bestræbelser på at forny billetten til Serie 3. Læs mere her....

Det var alvorligt ved at trække op til en hjemmesejr til Valsgård IF 83, da SIF-angriberen Mads Dahl satte pandebrasken på en god frisparksbold fra Mads Worsøe og headede bolden i nettet til 2-2 dybt inde i overtiden i Serie 3-opgøret torsdag aften 2/6.
Valsgård IF 83 nåede akkurat at give bolden op, så fløjtede dommerens kampen af, og det ene point kan i den sidste ende blive særdeles værdifuldt i SIF-mandskabets bestræbelser på at undgå nedrykning til Serie 4.

- Vi leverede en helt igennem skidt indsats før pausen, og vi kom også bagud midtvejs i første halvleg, siger Jan "Krølle" Nielsen, Serie 3-træner i SIF Fodbold.

SIF-startopstillingen, 4-2-3-1: Mikkel Blad Krogh (U 19) - Stefan Berg, Rasmus Carøe Eriksen, Anders Jacobsen og Mads Worsøe - Jesper Gustavsen og Tommy Thrysøe - Carsten Frederiksen, Jimmi Thomsen og Mike Long - Mads Dahl. På bænken: Alexander Thorup (U 19), Martin Thinggaard (U 19) og Kasper Bøgh.

Fem minutter efter pausen fik SIF dog udlignet til 1-1, da Carsten Frederiksen var på pletten. Cirka midtvejs i anden halvleg indkasserede SIF-midtstopperen Rasmus Carøe Eriksen et gult kort for brok, og i den overtalsperiode bragte Valsgård IF 83 sig foran 2-1.

- Vi sadlede om til 4-4-2, da vi kom bagud 2-1, og det gav os ligesom lidt mere tyngde oppe foran. Spillet bølgede i den fase kampen frem og tilbage med chancer til begge hold. Alle 14 kom i aktion, og stor ros til U 19-spillerne, der alle tre gjorde det glimrende. Alexander Thorup kom ind som back, mens Martin Thinggaard indledte på den defensive midtbane, da han kom på banen. Han gled ned i midterforsvaret, da Rasmus Carøe Eriksen fik et gult kort, forklarer Jan "Krølle" Nielsen.

Et par minutter før tid fik indskiftede Kasper Bøgh så en kæmpemulighed for at udligne til 2-2. Han blev spillet alene igennem med keeperen, men Bøgh fik ærgerligt nok sendt bolden i sidenettet - stadig 2-1 til hjemmeholdet.

Et pænt stykke inde i kampens overtid fik SIF så et frispark 15-20 meter udenfor Valsgårds straffesparksfelt. Mads Worsøe sendte en perfekt bold ind til Mads Dahl, der headede den ind til 2-2.
Et - måske - kostbart nederlag var blevet afværget i sidste øjeblik, og SIF-mandskabet er på fjerdepladsen fortsat tre point foran netop Valsgård IF 83, der dog har spillet en kamp færre - men SIF vandt det indbyrdes opgør i Støvring 2-0.

- Vi skal op i et helt andet gear på lørdag hjemme mod Borup IF, og jeg tror også spillerne har lært lektien af den her kamp mod Valsgård IF 83, slutter Jan "Krølle" Nielsen.

Borup IF indtager aktuelt sjettepladsen med 10 point for 10 kampe. En lørdagssejr til SIF vil lune gevaldigt m.h.t at få skabt luft ned til nedrykningspladserne i puljen, hvor nr. 7 og 8 rykker ud - også samme skæbne kan overgå et indtil videre uvist antal hold på sjettepladserne i Serie 3-puljerne (p.g.a ny struktur for Danmarksserien efter sommerferien, red.).

Både førsteholdet i Jyllandsserien 1 og Serie 3 spiller hjemme lørdag med kickoff kl. 13.00 - JS 1 får besøg af Brønderslev IF, og Serie 3 møder som nævnt Borup IF.
Efter kampen ude mod Valsgård IF 83 fik Mads Dahl 7 stemmer i den efterfølgende fidusafstemning, og han blev dermed dagens SIF-spiller.