Nederlag beseglet få sekunder før tid

image Serie 3 måtte se Sønderup/Suldrup IK Frem score til 3-2 få sekunder før tid. Det var det første nederlag i efteråret til SIF-oprykkerne til forårets Serie 2.
Af Jørn Eriksen
04. november 2017 kl. 19:22
Serie 3-mandskabet udlignede til 2-2 ude mod Sønderup/Suldrup IK Frem et minut før tid, men hjemmeholdet tildelte alligevel SIF-oprykkerne til forårets Serie 2 efterårets første nederlag på en scoring få sekunder før tid - læs mere her...

Andetholdet hos herresenior, Serie 3, var få sekunder fra at gå gennem efterårets 14 spillerunder uden nederlag, da det lørdag 4/11 gjaldt puljens toer, Sønderup/Suldrup IK Frem, på udebane i sidste spillerunde.

Med cirka et minut igen fik SIF-mandskabet nemlig udlignet til 2-2 på en fuldtræffer signeret Mads Borup Steen på en assist fra Mike Hansen, og de fleste havde vist indstillet sig på, det også ville blive slutcifrene, men få sekunder før slutsignalet fik hjemmeholdet alligevel hevet alle tre point hjem og blev derved det første hold, der slog SIF-oprykkerne til forårets Serie 2 i efterårssæsonen.

Ved sejrsmålet fik hjemmeholdet tildelt et frispark i højre side midt på SIF's banehalvdel, og bolden fik lov til at gå helt til bagerste stolpe, hvor en Sønderup/Suldrup IK Frem-spiller kunne score fra en position i noget nær det lille felt.
Jubel i SIF-lejren over udligningen til 2-2 blev pludselig til skuffelse, men som helhed stod intet på spil i dette opgør, men følelsen af at være gået gennem efterårets 14 kampe uden nederlag havde nu alligevel været meget god at slutte af på.

SIF-startopstillingen, 4-4-2 i Suldrup: Michael Nielsen - Andreas Lahn Jakobsen, Mike Hansen, Rasmus Carøe Eriksen og Stefan Berg - Nikolaj Bøgh, Jimmi Thomsen, Jesper Gustavsen og Mike Long - Michael Andersen og Mads Borup Steen.
Bænken denne gang: Kasper Ronge Mikkelsen og Søren Salk.
Der var afbud til kampen fra Mads Dahl af private årsager.

Inden pausen bragte Nikolaj Bøgh SIF foran 1-0 på et skud med venstrebenet lidt uden for straffesparksfeltet, men få minutter efter blev det 1-1. Ved 0-0 havde Sønderup/Suldrup IK Frem misbrugt et straffespark.
Fra anden halvlegs start kom Kasper Ronge Mikkelsen ind i midterforsvaret og Søren Salk ind som højre back. Det betød, at frontduoen nu bestod af Michael Andersen og Mike Hansen - to spillere fra den vante firebackkæde i forsvaret. I det 55. minut kom Mads Borup Steen, der havde døjet lidt med et trælår, ind i stedet for Jimmi Thomsen, der spillede med sygdom i kroppen.

Cirka midtvejs i anden halvleg kom hjemmeholdet foran 2-1, men forinden havde både Mike Hansen og Nikolaj Bøgh været tæt på at score til 2-1 for SIF.
Med 16 minutter igen indkasserede Kasper Ronge Mikkelsen et gult kort, og herefter fulgte den hæsblæsende slutfase, der er beskrevet tidligere i dette indlæg.

Kampen var den sidste for succestræner Tuncay Demirel, der førte holdet fra Serie 4 til Serie 3 inden sommerferien og videre fra Serie 3 til Serie 2 i den nu afsluttede efterårssæson, så mon ikke 2-3-nederlaget i Suldrup var til at leve med???