Nyoprykkerne fra land med 5-0-sejr

image Julie Blicher (bagerst t.v.) og Katrine Frey (bagerst i midten) scorede hver to gange, da Serie 1-kvinder slog Hornum IF 5-0 i deres efterårspremiere. Arkivfoto
21. august 2017 kl. 14:22
Både Julie Blicher og Kathrine Frey scorede hver to gange, da SIF Fodbolds nyoprrykkere i kvindernes Serie 1 besejrede Hornum IF 5-0 på udebane i deres efterårspremiere. SIF-træner Jan "Krølle" Nielsen yderst tilfreds med indsatsen. Læs mere her...

SIF-kvinderne sikrede sig i fodboldforåret 2017 oprykning fra Serie 2 til Serie 1, og træner Jan "Krølle" Nielsens tropper lagde fra land med bravour søndag 20/8 på udebane mod Hornum IF.
5-0 blev slutcifrene i SIF-favør efter 2-0 til SIF ved pausen takket være to fuldtræffere signeret kantspilleren Kathrine Frey.

- Samlet en rigtig dejlig kamp, og jeg er yderst tilfreds med indsatsen, selvom der var små skønhedsfejl undervejs. Det er ikke hver dag, at SIF-kvinder vinder 5-0 på udebane, siger Jan "Krølle" Nielsen.

Kathrine Frey åbnede SIF-målfesten i Hornum ved at score til 0-1 allerede i det 3. minut. Cirka midtvejs i første halvleg havde hjemmeholdet et skud på den ene stolpe, men det var stort set også det, de kom frem til offensivt i den kamp. Inden pausen gjorde Kathrine Frey det også til 2-0 for SIF, da hun havde held med at presse bolden fra en modspiller, og det udløste en friløber mod Hornum-målet, og Frey svigtede ikke.

2-0 til SIF ved pausen.

- Vi fik lidt modvind i anden halvleg, og vi aftalte, vi skulle forsøge at holde bolden ved jorden og blive ved med at dyrke pasningsspillet. Den opskrift fulgte spillerne, og vi scorede yderligere tre gange i de sidste 45 minutter, forklarer Jan "Krølle" Nielsen.

Midtbanespilleren Julie Blicher gjorde det til 3-0 for SIF på et langskud, angriberen Lisa Christensen scorede til 4-0 efter samspil med Katja Uhrenholt, og så cementerede Julie Blicher sejren med en scoring til 5-0 for SIF fire-fem minutter før slutsignalet.

SIF-startopstillingen, 4-4-2: Camilla Hvilsom - Nikoline Bach Andersen, Charlotte Lund Kærdrup, Lisa Mikkelsen og Sigrid Poulsen - Kita Lund Kærdrup, Christina Norup, Julie Blicher og Kathrine Frey - Nicole Netopil og Lisa Christensen.
Indhopperne denne gang: Nicoline Jespersen (U 18), Dea Poulsen og Katja Uhrenholt. Alle 14 spillere kom i aktion i Hornum i efterårspremieren.

Serie 1-kvinder spiller igen tirsdag 29/8 kl. 19.00 hjemme i Støvring mod Gundersted IF, der rykkede ned fra Jyllandsserien i foråret.