Nyt hop mod en plads i Serie 1

image Jubel i SIF-lejren efter 7-1 hjemme over Nibe Boldklub.
Af Jørn Eriksen
21. maj 2017 kl. 23:53
Serie 2-kvinderne tog - med en knusende 7-1-sejr hjemme over Nibe Boldklub søndag 21/5 - endnu et stort skridt mod en plads i efterårets Serie 1. Nicole Kornum Netopil satte de fire første SIF-scoringer i nettet - læs mere her...

Der blev forståeligt nok gjaldet igennem, da Serie 2-kvinderne danne rundkreds og lod sejrssangen rulle hen over Støvring Stadion i kølvandet på 7-1 hjemme over Nibe Boldklub søndag eftermiddag 21/5.

Med den stensikre sejr cementerede SIF-mandskabet den førsteplads, der i den sidste ende udløser en plads i efterårets Serie 1, og SIF mangler blot at møde Aalborg Chang ude og AaB hjemme i forårets sidste kampe.

Nicole Kornum Netopil (t.h. på foto herover), der scorede seks mål i forrige runde hjemme mod Aalborg KFUM, fortsatte sit personlige bombetogt og satte de fire første SIF-scoringer ind mod Nibe-holdet, der havde slået SIF 1-0 i forårets første stævnemøde de to hold imellem.

Nicole Kornum Netopil scorede til 1-0 i det 7. minut, og den stilling holdt til pausen.
Og så kan det ellers nok være, at SIF-cheftræner Jan "Krølle" Nielsens udvalgte satte tingene på plads i de sidste 45 minutter.
Nicole Kornum Netopil øgede til 2-0, 3-0 og 4-0 i henholdsvis det 46., 47., og 57. minut. Signe Rytter Lund øgede til 5-0 i det 59. minut, hvorefter Nikoline Bach Andersen gjorde det til 6-0 i det 72. minut. I samme minut reducerede Nibe til 6-1 på et langskud, men med syv minutter igen scorede Nikoline Bach Andersen sit andet mål i kampen, da hun flot satte bolden i nettet til slutcifrrene 7-1.

SIF-truppen i 7-1-sejren mod Nibe: Maria Johnstad Møller, Lisa Mikkelsen, Alberte Kollerup Jensen, Nicole Kornum Netopil, Majken Frost, Michelle Valeur, Katja Uhrenholt, Kathrine Frey, Nikoline Bach Andersen, Sigrid Poulsen, Signe Rytter Lund - og indhopperne var denne gang: Ane Olesen, Dea Poulsen og Sofie Espensen.