Øretæve til JS-kvinderne i premieren

image JS-kvinderne, der havde gjort det så godt i testkampene, løb ind i en lussing i premieren på udebane mod SUB 09. Arkivfoto
29. marts 2018 kl. 11:37
Førsteholdet hos damesenior, Jyllandsserien, løb ind i en syngende lussing i forårspremieren på udebane mod SUB 09 onsdag aften 28/3. SUB 09 vandt 8-1 på en knoldet og umulig bane i Låstrup - mandag 2. påskedag mødes de to hold igen på kunstgræsbanen i Støvring - læs mere her...

Der var ikke meget, der fungerede efter intentionerne, da JS-kvinderne tog hul på fodboldforåret 2018 med en premiere på udebane mod SUB 09 (holdsamarbejde mellem Skals, Ulbjerg og Borup IF, red.), og på en råkold og forblæst onsdag aften 28/3 fik oprykkerne fra SIF-lejren en lussing, der sved.

8-1 til SUB 09 blev slutcifrene efter 3-0 ved pausen.

- Vi spillede på ingen måde en god kamp, men når det er sagt, så var banen så ringe, at en landmand ikke ville have sendt sine køer ud på den af frygt for, de skulle knække deres klove. Der var huller, ujævnheder og knolde på en forfrossen græsbane, siger Jan "Krølle" Nielsen, SIF-træner.

Et par hurtige SUB 09-angribere voldte kampen igennem SIF problemer, og inden pausen var hjemmeholdet foran 3-0 på tre fuldtræffere, der lugtede af offside.

SIF-startopstillingen, 3-5-2: Mette Kjær Jensen - Lisa Mikkelsen, Alberte Kollerup og Sigrid Poulsen - Katja Quist Kristensen, Christina Bregendahl, Julie Ørtoft, Julie Blicher og Nicoline Jespersen - Pia Kjær og Nicole Netopil.

Indhopperne denne gang: Lisa Christensen, Dea Poulsen og Monica Outzen.

Udskiftninger hos SIF mod SUB 09: 25. min: Pia Kjær ud - Lisa Christensen ind. 54. minut: Nicoline Jespersen ud - Monica Outzen ind. 55. minut: Julie Ørtoft ud - Dea Poulsen ind.

Efter pausen kom SUB 09 hurtigt på 4-0, og fra det 62. til 82. minut øgede hjemmeholdet til 7-0, inden indskiftede Monica Outzen - på en assist fra ligeledes indskiftede Dea Poulsen - fik reduceret til 7-1, da hun skar ind fra den ene kant og satte bolden i nettet. I det sidste minut cementerede SUB 09 dog sejren med en scoring til 8-1, og hjemmeholdet brændte også et straffespark undervejs i premieren.

- Korthuset væltede denne gang, men nederlaget blev for stort. Vi var der ikke som hold, men vi må forsøge at rejse os på mandag 2. påskedag, når SUB 09 gæster Støvring. Jeg tror på en helt anderledes kamp på mandag kl. 14.00. Vi skal oppe os, hvis vi skal have point ud af den kamp, slutter Jan "Krølle" Nielsen.