Point til Serie 3 i efterårspremieren

06. august 2016 kl. 17:41
Andetholdet hos herresenior, Serie 3, fik 1-1 i efterårspremieren på udebane mod St. Restrup IF lørdag eftermiddag 6/8. Midtstopperen Mike Hansen skulderskadet allerede i det 12. minut, hvor han måtte lade sig udskifte. Læs mere her....

Så er fodboldefteråret 2016 for alvor i gang, og det var andetholdet hos herresenior i Serie 3, der lørdag 6/8 - som første SIF-hold i aktion - lagde ud med at spille 1-1 på udebane mod St. Restrup IF efter 0-0 ved pausen i et opgør, hvor en kraftig vind på tværs af banen satte sit præg på begivenhederne på banen.

Fem minutter efter pausen indkasserede SIF ellers et gult kort til backen Anders Jacobsen, men i det 54. minut blev det alligevel 0-1. Kaspar Rynkeby sendte en frisparksbold ind foran mål, og midtstopperen Kasper Mikkelsen headede bolden i nettet.
Blot fire minutter senere blev det imidlertid 1-1 i en situation, hvor SIF-spillerne følte, der var offside, men en af hjemmeholdets spillere slap alene igennem med SIF-keeper Kasper Kæp.
Og så var der balance i regnskabet igen.

I de første 45 minutter spillede SIF-mandskabet - trods liden omfang af træning forud før premieren - en fin halvleg, og det blev også til at par gode muligheder til Carsten Frederiksen og Mads Dahl, men det blev ved 0-0 efter første halvleg.
- Allerede i det 12. minut måtte vi skifte ud. Midtstopperen Mike Hansen faldt heldigt ned på sin ene skulder og kunne ikke fortsætte. Anders Jacobsen overtog pladsen i midterforsvaret, og Søren Bjerregaard kom ind på backpladsen, forklarer Jan "Krølle" Nielsen, Serie 3-træner i SIF Fodbold.
De nærmeste dage må vise, hvor galt fat, det er med Mike Hansen.

- Vi stod faktisk distancen langt hen i kampen og spillede i en periode flot fodbold, hvilket lover godt for de kommende kampe. Vi havde dog bolden for meget i luften inden pausen, og vi fik også en scoring annuleret for offside (Mads Dahl) efter få minutters spil, fortsætter Jan "Krølle" Nielsen.

SIF-startopstillingen: Kasper Kæp - Anders Jacobsen, Mike Hansen, Kasper Mikkelsen og Alexander Thorup - Jesper Gustavsen, Kaspar Rynkeby og Stefan Berg - Carsten Frederiksen, Mads Dahl og Mathias Rasmussen i en 4-2-3-1 eller 4-3-3-opstilling efter temperament. På bænken: Jeppe Sørensen, Søren Bjerregaard og Kasper Bøgh. Sidstnævnte blev hidkaldt efter afbud fra Martin Thinggaard.

Inden pausen var der også gult kort til Kasper Rynkeby, og samlet indkasserede hjemmeholdet tre gule kort og SIF to i opgøret.
Rutinerede Carsten Frederiksen gled ned i midterforsvaret, da Anders Jacobsen fik et gult kort efter pausen, og den plads fastholdt Carsten Frederiksen så kampen ud med succes.

Med 12-13 minutter igen troede hele St. Restrup IF-mandskabet, at det blev 2-1, da en tidligere SIF-spiller i skikkelse af Christian "Krølle" Christiansen fik afsluttet. Bolden ramte jorden foran SIF-målet og fortsatte op på overliggeren, og her spillede den kraftige vind vist en afgørende og uventet rolle. Efterfølgende var Carsten Frederiksen - efter et langt løb - først over bolden og fik den ekspederet ud af farezonen.

Det var først i slutfasen, at SIF-spillerne så lidt trætte ud, men de stod distancen og fik et point med hjem fra efterårspremieren.
Hos SIF fik førsteårssenioren Jeppe Sørensen debut med et indhop i de sidste 25-26 minutter. Han spillede højre back - ud gik Kasper Mikkelsen, og kort efter kom Kasper Bøgh også i aktion, da han afløste Søren Bjerregaard.

Hos SIF blev Carsten Frederiksen (foto herover) kampens spiller med ni stemmer i den efterfølgende fidusafstemning.

- Jeg vil fortsat meget gerne se mange flere spillere til træning. Søndag i næste uge gælder det lokalderbyet hjemme mod Sønderup-Suldrup IK Frem, slutter Jan "Krølle" Nielsen.

Samme dag indleder førsteholdet i Jyllandsserien også deres efterår med en hjemmekamp mod Brønderslev IF. Serie 3 spiller kl. 17.00 og Jyllandsserien kl. 19.00 i Støvring søndag 14/8.