Serie 2-damer lynede efter pausen

image Julie Frank blev kampens SIF-spiller med fem fuldtræffere i 7-1-sejren hjemme over Astrup IF Arden. Foto: Julie Blicher
Af Jonas Hvidtfeldt Vestergaard
23. september 2019 kl. 12:42
Serie 2-damerne slog søndag 22/9 Astrup IF Arden 7-1 efter 2-1 ved pausen. Fem scoringer af angriberen Julie Frank - heraf to inden pausen, der vendte 0-1 til 2-1. Læs mere her...

Optakten til kampen blev lidt rodet, da der ikke var noget spillertøj til hjemmeholdet, og måske derfor kom Støvring-damerne rigtig skidt fra start imod søndagens udehold fra Astrup IF Arden.

Astrup IF Arden lagde ud i et højt tempo og satte sig fysisk på kampen fra start, og de kom da også foran 1-0 på en fejl af Støvring-forsvaret, en Støvring målmand på mellemhånd og et køligt og hårdt spark fra 30 meter.
Støvring kom bedre med herefter, og takket være to mål af Julie Frank stod det 2-1 ved pausen.

I pausen blev der snakket om manglende intensitet i duellerne og for meget stress, når vi var på bolden.

I anden halvleg var det et helt andet Støvring-hold, som spillede og sad fuldstændig på spillet med en rigtig flot omgang fodbold. 5-0 i anden halvleg og en sejr på 7-1 var helt fortjent.

Kampens spiller blev Julie Frank, der nettede hele fem gange, men også Sisse Holmgaard skal fremhæves for sine utrættelige indsats på backen, hvor hun defensivt lukkede helt af og offensivt skabte massere af chancer. De to øvrige SIF-scoringer stod Johanne Kjærgaard og Nicole Kornum Netopil (foto herover, red.) for.

Stillingen og aktuelle kampe
i Serie 2-damernes pulje:

• SIF-truppen i 7-1-sejren - spillerne nævnt i alfabetisk rækkefølge: Alberte Kollerup Jensen, Anne Kibsgaard, Cecilie Liltorp, Emma Søndergaard, Johanne Kjærgaard, Julie Frank, Kristine Lyngby, Kristine Mønsted Lykholt, Line Elkjær Rasmussen, Lisa Mikkelsen, Maria Djurhuus, Nadja Godsk, Nicole Kornum Netopil og Sisse Marie Holmgaard.