Serie 2 frøs fast ved 2-1 og tabte 2-3

image Carsten Frederiksen bragte Serie 2 foran 1-0 i mandagens testkamp. Efter 1-1 ved pausen kom SIF også foran 2-1 men tabte træningskampen mod St. Restrup IF fra Serie 2 2-3. Arkivfoto
Af Uffe Agerbo Jensen, Serie 2-træner
27. februar 2018 kl. 11:16
Uffe Agerbo Jensen, træner for Serie 2-holdet hos herresenior, samler her op på testkampen mod Serie 2-kollegaerne fra St. Restrup IF. Kampen blev spillet i bidende kulde på AaB's Kunstgræsbane mandag aften - læs mere her...

Mandag aften 26/2 kl.20.00 var Serie 2 i aktion på AaB's kunststofbane. Modstanderen var St. Restrup, som vi også skal krydse klinger med i turneringen. Det var en kold omgang, som ventede spillerne, faktisk så koldt at drikkeflaskerne frøs til is!

Kampen startede med et højt pres fra St. Restrup, men vi stod godt på banen og fik fint afvist. Samtidig var vi farlige i omstillingsspillet. Vi kom frem til flere gode indlæg, særligt i højresiden.

Belønningen kom efter cirka 25 minutters spil, hvor vi igen kom igennem i højresiden. Carsten Frederiksen var kommet godt med i feltet og scorede til 1-0 tæt under mål.

Spillet bølgede frem og tilbage, og efter 35 minutter fik St. Restrup tilkæmpet sig et straffespark. Anders Snitker Jensen var uden chance på det efterfølgende straffespark, og stillingen 1-1 holdt til pausen.

I pausen foretog vi tre udskiftninger og fik en god snak om, hvad vi kunne forbedre til anden halvleg.
Vi kom rigtig godt ud til anden halvleg og fik brugt banens bredde bedre samt spillet langt mere tålmodigt. Efter et hjørnespark var Mads Dahl hurtigst over andenbolden og sparkede SIF i front 2-1.

Vi havde flere gode muligheder men formåede ikke at gøre det færdigt. I stedet udlignede St. Restrup til 2-2 på et hovedstød efter et hjørnespark, hvor vi ikke var tæt nok på i markeringerne.
Med et kvarter igen begyndte vi at søge "vinderbolden" og spillede ofte for direkte - formentlig i takt med at trætheden indfandt hos de enkelte spillere. Det betød, at St. Restrup kom mere i boldbesiddelse, hvilket også resulterede i en scoring til 3-2. Uden chance for Andreas Aagesen, som vogtede målet i anden halvleg.

Konklusion: En rigtig god træningskamp, hvor der momentvis blev spillet rigtig god fodbold. Vi stod desværre ikke distancen til sidst, hvor vi afveg lidt fra vores aftaler. Endelig var der flere gode enkeltmandspræstationer, som lover godt for den kommende tid.
Samtidig er vi blevet klogere på en af vores modstandere i turneringen og vil være godt forberedte på deres styrker og svagheder næste gang, vi mødes.

PS: Fantastisk med hardcore-supportere, som trodsede den bidende kulde. Tak til Niclas Plougmann, Nicklas Aagaard, Mike Hansen og Kim Lyngberg.