Serie 2 tabte nabostriden

image Serie 2-holdet - uden 7 af de vante stamspillere - måtte se sig slået i nabostriden mod Sønderup/Suldrup IK Frem i lørdagens testkamp. Arkivfoto
Af Uffe Agerbo Jensen
18. marts 2018 kl. 13:14
Andetholdet hos herresenior, Serie 2, mødte lørdag 17/3 naboerne fra Sønderup/Suldrup IK Frem i en testkamp på kunstgræsbanen i Støvring, og gæsterne slog et noget afbudsramt SIF-mandskab 2-1 - læs mere her...

Et meget afbudsramt Serie 2-mandskab tog lørdag 17/3 imod rivalerne fra Sønderup/Suldrup IK Frem. Syv afbud på grund af skader, rejser og arbejde betød, at vi igen måtte have hjælp fra flere af U 19-spillerne.

De mange afbud betød naturligvis også, at flere spillere måtte spille uvante pladser. Det fik stor betydning for kampens slutcifre.

Efter blot tre minutter scorede Suldrup kampens første mål efter, at de spillede en "dropbold" ned bag forsvaret. Vi var passive og fik ikke clearet bolden - istedet kunne en Suldrup-spiller ugeneret sparke bolden i mål. Det fysisk stærke Suldrup hold scorede igen efter 15 minutter - denne gang på et hjørnespark.

Først efter 20 minutter fik vi fat i spillet og begyndte at blive farlige. Beønningen kom efter cirka 35 minutters spil, hvor Søren Bjerregaard Pedersen flugtede bolden i mål til 1-2 efter et godt indlæg fra Mike Long, der desværre måtte udgå med en mindre skade fem minutter senere.

Efter pausen fik vi glæde af den kraftige vind, som var på langs af banen. Vi sad tungt på spillet og var flere gange tæt på at komme igennem til den afgørende afslutning. Der blev ikke scoret i anden halvleg, og vi tabte desværre med et enkelt mål til "naboerne".

Summa summarum:
Igen blev det første kvarter af kampen dyrt for kampens udfald. De mange ændringer på holdet på grund af afbud betød, at vi var længe om at "finde på plads".

Vi kom godt tilbage i kampen og udviste god moral. Tonen på banen er blevet mere positiv og konstruktiv. Vi mangler dog stadig den sidste skarphed i de afgørende situationer foran modstanderens mål.

Lørdag 24/3 er AaB på programmet, hvilket er generalprøven, før der er point på spil i forårets Serie 2-pulje. Forhåbentlig med færre afbud, så vi kan spille med vores faste stamme!