Serie 3 bestod svendeprøve med 3-1-sejr

image Sådan - 0-1 blev vendt til 3-1 til Serie 3-mandskabet på udebane mod Strandby IF Farsø.
07. oktober 2017 kl. 17:32
Andetholdet hos herresenior, Serie 3, var bagud ved pausen men slog til i anden halvleg på udebane mod hjemmebanestærke Strandby IF Farsø og vandt 3-1. Dermed styrkede SIF-mandskabet sin førerposition i puljen, hvor kun puljevinderen rykker op i forårets Serie 2 - læs mere her...

Det så egentlig ikke for godt ud efter de første 45 minutter, da Serie 3-mandskabet var oppe imod hjemmebanestærke Strandby IF Farsø lørdag eftermiddag 7/10.
Hjemmeholdet gik til pausen foran 1-0 på en scoring sat ind på et hovedstød otte minutter før pausen i kølvandet på et hjørnespark, og SIF-mandskabet havde ikke spillet godt på den glatte og regntunge grønsvær i Strandby. Inden pausen følte SIF-holdet sig dog "snydt" for et straffespark, da forwarden Niclas Plougmann blev pløjet ned, men dommerens fløjte forblev tavs.
Generelt ville hjemmeholdet mest i første halvleg.

Det var derfor god moral, at Serie 3-tropperne i den grad evnede at vende slagets gang i de sidste 45 minutter på to scoringer af Mads Dahl og en af Stefan Pligaard, men der blev også taget fat efter pausen med gnist og gejst, og i forsvaret spillede midtstopperparret Rasmus Carøe Eriksen og Mike Hansen en stærk kamp - især førstnævnte, der fik 12 stemmer i den efterfølgende fidusafstemning blandt spillere og ledere.

SIF-startopstillingen 4-4-2 ude mod Strandby IF Farsø: Michael Nielsen - Stefan Pilgaard, Mike Hansen, Rasmus Carøe Eriksen og Alexander Thorup - Mike Long, Jimmi Thomsen, Søren Bjerregaard og Mathias Rasmussen - Mads Dahl og Niclas Plougmann (U 19).
Bænken denne gang: Casper Henriksen (U 19), Jesper Gustavsen og Andreas Lahn Jakobsen.

Fra anden halvlegs start kom Casper Henriksen og Jesper Gustavsen i aktion - ud til en pause kom Søren Bjerregaard og Jimmi Thomsen.
Udligningen til 1-1 kom fem minutter inde i anden halvleg, da Stefan Pligaard slog et indlæg fra højrekanten. Bolden ramte en modspiller og gik i en bue videre til Mads Dahl, der skubbede bolden i nettet med en bred inderside.
20 minutter senere var det igen et indlæg fra Stefan Pilgaard, der bragte Mads Dahl i målscorerrollen - i dette tilfælde kom han godt op til et hovedstød og satte bolden ind ved den ene stolpe.
0-1 var vendt til 1-2 i en særdeles svær udekamp på en ligeså vanskelig bane, der glat som et stykke vådt håndsæbe.

SIF indkasserede i den fase et gult kort til midtstopperen Mike Hansen, så Søren Bjerregaard måtte ind som midtstopper i de 10 minutter - ud gik Niclas Plougmann. Da SIF blev fuldtallig igen, kom Mike Hansen ind igen - og Andreas Lahn Jakobsen kom ind på den ene backplads. Det sendte Stefan Pilgaard helt frem i front ved en efterhånden noget træt Mads Dahl, og Stefan Pilgaard kvitterede med en scoring til 1-3 på en assist fra kantspilleren Mike Long med et kvarter igen.

SIF holdt stand. Rasmus Carøe Eriksen viste stor koldblodighed, fin teknik og overblik i mange situationer, hvor hjemmeholdet viste tænder, og i målet brillerede Michael Nielsen også med nogle gode redninger i slutfasen - sidstnævnte overtog anførerbindet, da Mike Hansen blev præsenteret for det gule kort.

- En rigtig vigtig sejr for os. Det var god moral at vende 0-1 til 3-1 i så svær en kamp. Nu kom vi fem point foran Sønderup/Suldrup IK Frem - dog for en kamp mere. De spiller på udebane mandag aften mod Aalborg Freja, og vi krydser fingre for, at Aalborg Freja gør os en tjeneste og besejrer Sønderup/Suldrup IK Frem. Rasmus Carøe Eriksen spillede en "kongekamp" mod Strandby IF Farsø og fuldt fortjent, at han fik 12 stemmer i fidusafstemningen, slutter Tuncay Demirel, Serie 3-træner i SIF Fodbold.

SIF-holdet, der rykkede op fra Serie 4 inden sommerferien, er dermed fortsat ubesejret efter de første 10 af 14 spillerunder. 26 point takket være 8 sejre og 2 uafgjorte. Samlet målscore 31-6, imponerende stærkt gået af SIF-andetholdet.