Serie 3 fightede det ene point hjem

image Serie 3 kom bagud 0-1 midt i første halvleg hjemme mod Strandby IF Farsø, men Carsten Frederiksen fik udlignet til slutcifrene 1-1 med 14 minutter igen. Arkivfoto
20. august 2017 kl. 12:24
Andetholdet hos herresenior, Serie 3, er fortsat ubesejret efter de tre første spillerunder. Lørdag eftermiddag 19/8 blev det til 1-1 hjemme mod Strandby IF Farsø, der førte indtil 14 minutter før tid - Carsten Frederiksen udlignede for SIF. Tredjeholdet i Serie 4 spiller hjemme søndag 20/8 kl. 15.00 mod det aktuelle tophold fra Vindblæs Boldklub. Læs mere her...

Det er altid rart at undgå nederlag på en dag, hvor tingene ikke helt fungerer spillemæssigt, og det var situationen for Serie 3-mandskabet efter lørdagens hjemmekamp mod Strandby I Farsø, der blev to'er i en Serie 3-pulje i foråret 2017 og blot var ét point fra oprykning til Serie 2.

- De var bedre end os på dagen, men jeg vil ikke sige, vi stjal det ene point. Der blev arbejdet godt på en dag, hvor spillet ikke helt fungerede for os, og efter Carsten Frederiksens udligning til 1-1 i det 76. minut havde vi faktisk et par storee muligheder for at score til 3-2, siger Tuncay Demirel, Serie 3-træner i SIF Fodbold.

Strandby IF Farsø kom foran cirka midtvejs i første halvleg. Mike Hansen spillede bolden tilbage til keeper Anders Jensen i en situation, der udløste et hjørnespark. På det hjørnespark kom gæsterne foran på et hovedstød fra tæt hold.

SIF-startopstillingen 4-1-4-1: Anders Jensen - Søren Bjerregaard, Mike Hansen, Rasmus Carøe Eriksen og Michael Andersen - Jesper Gustavsen - Mads Frost, Carsten Frederiksen, Jimmi Thomsen og Mike Long - Joakim Nielsen.
Indhopperne denne gang: Kasper Ronge Mikkelsen, Søren Salk og Mads Borup Steen (kunne først være der midt i første halvleg p.g.a arbejde, red,).

- Vi stod igen stærkt i firebackkæden i forsvaret, og Anders Jensen gjorde det udmærket i målet i Mikkel Blad Kroghs fravær. Det var ikke fordi, Strandby IF Farsø havde mange åbne målchancer, men vi var der ikke helt fra kampstart. Vi fik ikke gang i det vante spil, men spillerne arbejdede godt for sagen, og det blev belønnet, fortsætter Tuncay Demirel.

Stor kamp af højrebacken Søren Bjerregaard, der efterfølgende fik 13 af stemmerne i fidusafstemningen om at blive kampens SIF-spiller med spillere, træner og holdleder som stemmeafgivere.

Med 1-1 i lørdagens opgør har Serie 3 hentet syv point i efterårets tre første kampe som nyoprykker i Serie 3.
Udligningen mod Strandby IF Farsø kom i det 76. minut. Venstrebacken Michael Andersen tjippede bolden ind til Carsten Frederiksen, der modtog bolden med ryggen til mål. Han drejede rundt og sendte bolden ind ved fjerneste stolpe.

- Herefter fik Joakim Nielsen to muligheder for at score til 3-2, men det hele foregår jo hurtigt, og nogle gange lykkes tingene ikke. I det første tilfælde sparkede han hårdt over mål fremfor at sætte den køligt ind, og fem minutter før tid skar han ind fra højre side. Han kunne have spillet Mads Frost med en tværpasning, men Joakim valgte at afslutte selv mod fjerneste stolpe - keeperen kom på imponerende vis ned og fik afværget skuddet, forklarer Tuncay Demirel.
Alle 14 SIF-spillere kom i aktion i det tætte opgør mod Strandby IF Farsø.

Næste opgave for Serie 3 er på torsdag 24/8 kl 19.00 ude mod Hersom/Bjerregrav.

Tredjeholdet hos herresenior, Serie 4, skal i aktion på hjemmebane i dag (søndag 20/8, red.) med kickoff kl. 15.00.

Modstanderen er det aktuelle tophold Vindblæs Boldklub, der har lagt fra land med to sejre i deres hidtil to kampe. 1-0 ude over Hornum IF og 5-2 hjemme over Sønderup/Suldrup IK Frem. SIF-mandskabet fik deres efterårspremiere ude mod Løgstør IF blæst af før pausen p.g.a tordenvejr ved stillingen 0-0 - Løgstør IF er ligesom Vindblæs B. noteret for to sejre i deres to afviklede kampe.

Serie 4-struppen hjemme mod Vindblæs Boldklub, spillerne nævnt i tilfældig rækkefølge: Mikkel Blad Krogh, Stefan Berg, Tobias Carøe Eriksen, Mark Bloch Jensen, No Lian Lianching, Patrick Öster, Christian Grønhøj, Frederik Lykke, Tommy Thrysøe Madsen, Patrick Marquartsen, Jakob Lumbye, Lasse Lindegaard Poulsen, Niclas Plougmann (U 19) og Frederik Pind (U 19).