Serie 3 holder fast i førstepladsen

image Trængsel foran Doense/Vebbestrups mål efter pausen i kampen, som Serie 3 vandt 3-1 efter 2-0 ved pausen.
Af Jørn Eriksen
30. september 2017 kl. 17:16
Andetholdet hos herresenior, Serie 3, holder takket være en 3-1-sejr lørdag 30/9 på udebane mod Doense/Vebbstrup IF fast i førstepladsen og forspringet på to point ned til Sønderup/Suldrup IK Frem, der selv slog Hersom/Bjerregrav IF 5-2 denne lørdag. Der mangler fortsat fem spillerunder, og kun puljevinderen rykker op i Serie 2 - læs mere her...

Et Serie 3-mandskab med fire U 19-spillere (reelt fem inklusiv Nicklas Aagaard, der er rykket op som senior og spiller fast på JS-mandskabet, red.) i truppen hentede lørdag 30/9 tre vigtige point, da det blev til en SIF-sejr på 3-1 på udebane mod betrængte og pointhungrende Doense/Vebbestrup IF, der kæmper en ihærdig kamp for at undgå degradering til forårets Serie 4.
Der opstod - noget unødvendigt - en smule spænding om kampens udfald, da hjemmeholdet fik reduceret til 2-1 med 20 minutter igen, men kort efter indkasserede Doense/Vebbestrup IF et gult kort, og i det 77. minut afgjorde forwarden Niclas Plougmann med sin anden scoring i kampen reelt opgøret på en assist fra indskiftede Jens Janum Riis.

- Vi spillede ikke en prangende kamp men stor ros til de mange unge spillere, der gjorde det godt. Vi er fortsat to point foran Sønderup/Suldrup IK Frem med fem kampe igen, og det var vigtigt, vi ikke dummede os i dette opgør, siger Tuncay Demirel, Serie 3-træner i SIF Fodbold.

SIF-startopstillingen, 4-4-2: Michael Nielsen - Sebastian Meyer Poulsen (U 19), Mike Hansen, Rasmus Carøe Eriksen og Michael Andersen - Mike Long, Tommy Thrysøe, Nicklas Aagaard og Alexander Thorup - Mads Dahl og Niclas Plougmann (U 19).
Indhopperne denne gang: Casper Henriksen (U 19), Jens Janum Riis (U 19)og Andreas Lahn Jakobsen.

Sidstnævnte skulle være startet inde som højre back men gik i stykker under opvarmningen, og så blev U 19-spilleren Sebastian Meyer Poulsen hentet ind i start-11'eren, hvilket han i øvrigt slap rigtig godt fra.

SIF, der rykkede op fra Serie 4 inden sommerferien, kom glimrende fra start i lørdagens kamp. Nicklas Aagaard, der netop er fyldt 18 år, drejede flot bolden i nettet til 0-1 i det 4. minut på en assist fra Niclas Plougmann, og i det 23. minut slog "Barcelona-duoen" - de skal begge på studietur til Barcelona med afrejse søndag - til igen bare med omvendt fortegn - Nicklas Aagaard lagde op til Niclas Plougmann, der ikke svigtede.

Kort før pausen sparkede midtbanefighteren Tommy Thrysøe med kort mellemrum to gange op i en modspillers støvleknopper, og det betød, at U 19-spilleren Casper Henriksen erstattede Thrysøe fra anden halvlegs start.
SIF sad solidt på kampen, selvom hjemmeholdet kom bedre med uden at vælte sig i åbne målchancer, og i SIF-målet pillede keeper Michael Nielsen mange høje indlæg ned i sikker stil.
Kadencemæssigt var SIF dog gået et - eller måske to - gear ned, men SIF kunne have scoret til 0-3, inden hjemmeholdet kom på 1-2 med 20 minutter igen.

I det 55. minut havde U 19-spilleren Jens Janum Riis erstattet Mike Long på den ene kant.
Tre minutter efter reduceringen til 1-2 - i det 73. minut - ville SIF-midtstopperen Rasmus Carøe Eriksen skærme en bold ud over egen baglinje, men en Doense-spiller sparkede i haserne på SIF-spilleren, og det udløste et gult kort til hjemmeholdet - ikke lige det, de havde mest brug for i jagten på en udligning.
I stedet blev det 3-1 til SIF med 13 minutter igen, da Jens Janum Riis - fra højre side - lagde en bold tiol modsatte stolpe, hvor Niclas Plougmann efter en fin førstegangstæmning sparkede bolden fladt ind ved nærmeste stolpe.

Skader og afbud betød en større omrokering denne gang i SIF-lejren. Ned fra JS var kommet Nicklas Aagaard (kan ikke spille søndag for JS p.g.a studietur, red.), Alexander Thorup og Mads Dahl, og så var fire-fem U 19-spillere med for at tætne og samtidig undgå at flå tredjeholdet i Serie 4 helt fra hinanden inden søndagens vigtige hjemmekamp mod Løgstør IF.

Niclas Aagaard fik flest stemmer i fidusafstemningen efter kampen, hvor uheldige Andreas Lahn Jakobsen, der blev skadet under opvarmningen, også meget sympatisk fik mange stemmer af medspillerne.