Serie 3 slået i chancemættet kamp

image Serie 3-træner Søren Milde i pausen i udekampen mod Svenstrup-Godthåb IF 2. påskedag.
22. april 2019 kl. 23:42
Andetholdet hos herresenior, Serie 3, indkasserede forårets første nederlag 2. påskedag i Svenstrup, hvor hjemmeholdet Svenstrup-Godthåb IF sejrede 4-1 i et opgør, hvor begge hold faktisk kunne have scoret fem-seks gange - læs mere her...

Hjemmeholdet Svenstrup-Godthåb IF skød sig bogstavelig talt til tops i Serie 3-puljen med 4-1-sejren over SIF-mandskabet 2. påskedag, og netop skarpheden i afslutningerne - og det rette held på de rigtige tidspunter - var forskellen på de to hold i et opgør, der såmænd ligeså godt kunne være endt 5-5 eller 6-6.

Det var SGF-holdets fjerde sejr på stribe og SIF-mandskabets første nederlag i dette fodboldforår.

Stillingen og aktuelle
kampe i Serie 3-puljen:

SIF var faktisk spillemæssigt bedst på kunstgræsbanen i kampens indledning, men to store muligheder i det første kvarter gav ikke bonus for gæsterne, og i stedet scorede SGF to gange indenfor 4-5 minutter knap midtvejs i første halvleg - først på et kvikt gennemført angreb op midt i banen, og dernæst på et straffespark, og så var Duncan Jengo Jensen og Michael Røhr kommet på måltavlen.

• SIF-startopstillingen, 4-4-1-1: Joakim Nielsen - Sebastian Meyer Poulsen, Rasmus Carøe Eriksen, Mads Borup Steen og Michael Andersen - Jens Janum Riis, Malthe Christiansen, Marcus Skovhus Pedersen og Mike Long - Selemani Kikwangazala - Kasper Bøgh.
  • Bænken denne gang: Noah Overgaard Skouboe, Ardeshir Ebrahimi og Michael Toft Nielsen.

Ved 2-0 var Sebastian Meyer Poulsen også tæt på at heade bolden i nettet på en frisparksbold fra SIF's venstre side, men han fik akkurat ikke pandebrasken på bolden ved fjerneste stolpe, og Jens Janum Riis havde også en stor mulighed for at score for SIF. Sidstnævnte fik næsten for god tid og sendte bolden over mål.

SGF, der nu er noteret for fire sejre på stribe og en målscore på 17-2, bed dog også fra sig i omstillinger og med direkte spil. Det stærke og pågående hjemmehold havde ved 2-0 et skud på ydersiden af den ene stolpe og et andet skud på overkanten af overliggeren.

SIF-træner Søren Milde valgte allerede inden pausen at lade Mads Borup Steen og Michael Andersen bytte pladser, så Michael Andersen kom ind i midterforsvaret, og et minut før pausen fik Mads Borup Steen et pusterum på bænken - ind kom Ardeshir Ebrahimi. Allerede efter 10-12 minutter havde Noah Overgaard Skouboe erstattet Mike Long, der vist nok døjede med støvler/strømper.

Alle 14 i SIF-truppen kom i spil, og der var flere ud/indhop efter pausen.

SIF-holdet fik dog ny glød i både øjne og støvlesnuder to minutter før pausen, da Kasper Bøgh spillede Selemani Kikwangazala fri i dybden, og sidstnævnte satte sikkert bolden i nettet til 2-1.

SIF lod fra anden halvlegs start Malthe Christiansen spille decideret defensiv midtbane (6'er) i håb om at få en lidt bedre balance på holdet, og kort efter pausen måtte Jens Janum Riis lade sig udskifte p.g.a en skade.

Og SIF virkede til at have fået bedre fat, men 10 minutter efter pausen blev det 3-1 på en tilfældig nedfaldsbold, og Michael Røhr skud blev rettet af og gik i nettet.

Her havde hjemmeholdet også det fornødne held med en scoring på et vigtigt tidspunkt.

Med 19 minutter igen appellerede SIF forgæves for et straffespark til Mike Long, der driblede fra kanten og ind i feltet, men dommerens fløjte forblev tavs, og i stedet cementerede SGF sejren med en fuldtræffer til 4-1 signeret Peter Bach-Svendsen med 11-12 minutter før tid.

- Jeg er ikke helt tilfreds med holdets organisation denne gang, og det var også derfor, vi spillede med Malthe Christiansen som decideret 6'er i anden halvleg. Vi spillede os frem til tilpas mange oplagte målchancer, men vi må erkende, at Svenstrup-Godthåb var mere effektiv end os i det her opgør, siger Søren Milde, SIF-træner.