Serie 3 ét minut fra triumf fredag aften

image En situation fra Serie 3-sejren på 4-0 hjemme over Sønderup/Suldrup IK Frem, der først fik scoret sejrsmålet til 3-2 ude mod Aars IK fredag aften 27/10 i det 89. minut. Arkivfoto
28. oktober 2017 kl. 12:05
Andetholdet hos herresenior, Serie 3, var ét minut fra at rykke op i Serie 2 allerede fredag aften 27/10, men de eneste rivaler til førstepladsen, Sønderup/Suldrup IK Frem, fik sikret sig en sejr på 3-2 over Aars IK i Aars på et sejrsmål i det 89. minut. En SIF-hjemmesejr i dag (lørdag 28/10) afgør dog stadig det hele til SIF-mandskabets fordel - læs mere her...

Serie 3-mandskabet skal selv afgøre det. En SIF-sejr i hjemmekampen mod Klejtrup Boldklub lørdag 28/10 kl. 14.00 sikrer pladsen i forårets Serie 2, men allerede fredag aften ved 21-tiden var oprykningen tæt på at blive en realitet.

Sønderup/Suldrup IK Frem, den ene rival til førstepladsen, mødte Aars IK (2) i Aars kl. 19.15, og gæsterne fik først scoret til slutcifrene 2-3 i det 89. minut - havde Sønderup/Suldrup IK Frem spillet uafgjort ville de have været fire point efter SIF med kun ét skud i bøssen tilbage - det indbyrdes opgør mod SIF i Suldrup i sidste spillerunde.

Nu er situationen den, at SIF-forspringet ned til Sønderup/Suldrup IK Frem skumpede ind til to point, men SIF-holdet når først op på 13 spillede kampe efter lørdagens opgør hjemme mod Klejtrup BK.

En SIF-sejr afgør det hele. I så fald kommer SIF fem point foran Sønderup/Suldrup IK Frem inden sidste spillerunde, hvor de to hold tørner sammen i Suldrup.

I tilfælde af uafgjort lørdag mod Klejtrup BK vil SIF være tre point foran oprykningsrivalerne inden den sidste kamp, og her vil 4-0-sejren hjemme over Sønderup/Suldrup IK Frem veje tungt, idet indbyrdes kampe - først point og dernæst målscore - er de kriterier, der kommer i brug tilfælde af pointlighed.

Et SIF-nederlag lørdag til Klejtrup BK vil til gengæld betyde, at Sønderup/Suldrup IK Frem kan overhale SIF med en sejr i det indbyrdes opgør i Suldrup i sidste spillerunde.

Banen er kridtet op for Serie 3-mandskabet. Kronen på værket på en meget flot efterårssæson, ja et flot 2017 med oprykning fra Serie 4 til Serie 3 inden sommerferien, kan blive sat på plads i dag lørdag 28/10 med kampstart på kunstgræsbanen kl. 14.00 mod Klejtrup BK.
Mød op støt Serie 3-mandskabet denne lørdag, hvor det hele kan blive afgjort.

Serie 4-mandskabet, tredjeholdet hos herresenior, møder kl. 16.00 denne lørdag Sønderup/Suldrup IK Frem, der strides med Nibe Boldklub om oprykning til forårets Serie 3. Man kan derfor måske forvente en del tilskuere fra Sønderup/Suldrup IK Frem til både Serie 3- og Serie 4-kampen på kunstgræsbanen i Støvring denne lørdag, og SIF-holdene skulle jo gerne kunne mærke, de spiller på hjemmebane....