Thorups hårfine balancegang

image Alexander Thorup (Platon på maven t.h.) og Mads Dahl (Platon på maven t.v.) havde hver deres syn på, at Mads Dahl brændte et straffespark ved stillingen 4-2 i 7-2-sejren over Løgstør IF i Serie 3.
22. oktober 2016 kl. 22:04
Alexander Thorup, venstre back på Serie 3-holdet i lørdagskampen mod Løgstør IF, var glad for, at SIF-forwarden Mads Dahl ikke scorede tre mål (hattrick) - men nøjedes med to fuldtræffere - i 7-2-sejren - forklaring følger her...

Han stod måske nok - uden at skilte alt for voldsomt med det - og krydsede fingre for en afbrænder, da Serie 3-forwarden Mads Dahl skulle eksekvere et straffespark i lørdagens hjemmekamp mod Løgstør IF ved stillingen 4-2 efter pausen.
SIF-venstrebacken Alexander Thorup var nemlig kommet til at indgå en studehandel med netop Mads Dahl inden startfløjtet på opgøret, der endte 7-2 i SIF-favør.
Scorede Mads Dahl tre gange (hattrick), ville hr. Thorup lade selvsamme Mads Dahl agere frisør med en maskinklipper, og Alexander kunne se frem til en periode med karseklippet hårpragt.

Og Mads Dahl havde altså allerede scoret to gange, da han gik til bolden i det 60. minut for at tage det straffespark, der var blev begået imod midtstopperen Kasper Mikkelsen. Der var også saft og kraft i Dahls spark, men bolden tog overliggeren, og på returbolden måtte Kasper Bøgh se sit skud gå ved siden af.
Thorup slap med skrækken - og beholdt de iltre lokker.

Det sidste sørgede han dog også selv for, da han kom på scoringstavlen til 5-2 i det 77. minut. Niclas Plougmann fandt Thorup på venstrekanten og han brød igennem. Inde foran mål var en medspiller klar - ja, Mads Dahl. Fik han bolden, nej - Thorup tog chancen og scorede fra en spids vinkel.
5-2 - og karseklipningen var udskudt endnu en gang.

Og da Mads Dahl ikke fik scoret yderligere end de to gange, han præsterede før pausen, så slap Thorup helskindet fra den "hårfine" balancegang i nedrykningsdramaet, hvor SIF fik to hænder op på redningsbåden og nu blot mangler at ro den sikkert i land - det kan ske med en sejr lørdag 29/10 ude mod Valsgård IF 83 i sidste spillerunde.

Dahl måtte pakke "maskinklipperen" ned igen - den var ellers klar i omklædningsrummet efter kampen.